Úvod Smartphony Aktualizácie Android 4.3: Všetky informácie + screenshoty

Android 4.3: Všetky informácie + screenshoty

1

Dnešný deň sa nesie v príchutí fazuliek. Hovorím o staro-novej verzii Androidu s poradovým číslom 4.3, ktorá bola určená pre Google edíciu Samsung Galaxy S4, no na screenshotoch nižšie beží na „normálnom“ Galaxy S4 (Snapdragon). Označenie tejto verzie OS je nasledovné: JWR66N.S005.130625.

Zo screenshotov nevieme zistiť žiadne zásadné novinky, až na nové prostredie fotoaparátu, ktoré sa nachádza na Google edícii HTC One a Galaxy S4. Android 4.3 je aj naďalej Jelly Bean. Zmena na Key Lime Pie sa tak pravdepodobne uskutoční až na jeseň.

Software, ktorý vidíte na screenshotoch nie je hotový, Google na ňom stále pracuje a pre všetky Nexus zariadenia bude dostupný hneď ako ho Google sprístupní. Podľa posledných informácií by mal byť Android 5.0 Key Lime Pie mierený aj na výkonovo slabšie zariadenia a dokonca sa povráva, že Google pracuje na taktomto „slabšom“ zariadení.

Z tábora Google prichádzajú informácie v húfoch. Niektoré zdroje tvrdia, že Google pracuje na inteligentných hodinkách, či dokonca hernej konzole pre Android hry. Aby toho nebolo málo, pripravovať by sa mala aj druhá verzia neúspešného Nexus Q.

Všetko sú to len dohady, jediná istá vec je fakt, že Android 4.3 už nie je ďaleko.

[nggallery id=307]

Zdroje: WSJ, SamMobile via GSMArena