Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: Sex Locator – virtuálna zoznamka v modernom štýle

Tip na aplikáciu: Sex Locator – virtuálna zoznamka v modernom štýle

13
Obchod Google Play ponúka Androiďákom obrovské množstvo softvéru pre ich mobilné hračky, no podaktoré aplikácie sa väčšinou len opakujú a prezliekajú kabát, zatiaľ čo hlavná funkcia zostáva takmer nezmenená. Android aplikácia Sex Locator, ako jedna z mála, však predstavuje malú výnimku. Tá poteší najmä milovníkov krátkodobých kamarátstiev.

Dnes sme sa dostali k tak trošku netradičnej Android aplikácii, ktorú si nepochybne obľúbia pravidelní návštevníci populárneho Pokecu. Táto aplikácia, s alarmujúcim názov Sex Locator, poskytuje pre užívateľov virtuálne dobrodružstvo a možnosť nadviazať nové kontakty s ľudmi z okolia s podobným záujmom. Nie, nie je to vyšívanie a ani štrikovanie, bližšie indície totižto už podáva samotný názov aplikácie.

locator1020 locator21020 locator31020 locator41020

Prostredníctvom Android aplikácie Sex Locator môžete jednoducho nadviazať nové priateľstvá s inými užívateľmi, nachádzajúcimi sa okolo vás. To všetko vďaka určeniu polohy, ktorá sa zobrazuje na prehľadnej mape priamo v aplikácii. Ide vlastne o alternatívnu sociálnu sieť, no ani nie tak na zdieľanie pocitov, ale skôr pre vyhľadávanie bližších priateľstiev. Samozrejmosťou je (online/offline) chatovanie, pridávanie osobnej fotky alebo informácií do profilu užívateľa, aby si tak mohol zvýšiť šance na dobrý úlovok. Vývojári sa s užívateľským prostredím aplikácie skutočne pohrali a vytvorili tak lahodné dielo aj pre tie najnáročnejšie oči, navyše sa môže pýšiť titulom „Made in Slovakia“ :) . V obchode Google Play je dostupná zdarma.

[app]com.sexlocator[/app]

Zdroj: Google Play Store