Úvod Dohady Samsung údajne pracuje na obrovských „Galaxy Mega“ smartphonoch

Samsung údajne pracuje na obrovských „Galaxy Mega“ smartphonoch

6
Juhokórejský výrobca údajne pracuje na obrovských smartphonoch, ktoré prídu v 5.8 a 6.3 palcových verziách.

Samsung v obrovských displejoch pravdepodobne vidí budúcnosť. Okrem nafúknutého Galaxy S4 s 5 palcovým displejom predstavil aj Galaxy Grand s podobne veľkým displejom a samozrejme nemôžeme zabudnúť ani na 5.5 palcový Galaxy Note 2. Čo nás však čaká v budúcnosti. Podľa najnovších správ sa máme pripraviť na sériu 5.8 a 6.3 palcových zariadení.

Dnešné správy pochádzajú zo servera SamMobile, ktorý je celkom úspešný, minimálne čo sa týka neohlásených Samsung zariadení. Podľa ich zdroju Samsung pracuje na Galaxy Mega 5.8 (GT-i9152) s 5.8 palcovým displejom, ktorý by sa mal objaviť už v týždni začínajúcim 27. mája. Podobne je na tom aj zariadenie Galaxy Mega 6.3 (GT-i9200), ktoré by malo disponovať 6.3 palcovým displejom a objaviť by sa malo v týždni začínajúcom 17. júna. Nové označenie, Galaxy Mega, má nahradiť celkom zvláštne označenie „Galaxy Fonblet“.

Samsung i9505 Galaxy S IV 16GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

O špecifikáciách zatiaľ nič nevieme, no produktové kódy naznačujú, že nepôjde o zariadenia s high-end špecifikáciami. Okrem toho produktový kód Galaxy Mega 5.8 naznačuje, že príde aj jeho dual-SIM verzia, podobne ako tomu je pri Galaxy Grand.

Čo by ste povedali na mid-range zariadenie s obrovským displejom? Láka Vás to alebo si radšej vyberiete telefón s „konzervatívnejšou“ veľkosťou?

Zdroj: SamMobile via AndroidCentral