Úvod Dohady Samsung Galaxy Mega 5.8: Poznáme špecifikácie!

Samsung Galaxy Mega 5.8: Poznáme špecifikácie!

1

Veľký displej s malými špecifikáciami

Redaktori zo SamMobile sú pilní ako včeličky a vďaka ich zdrojom majú ohľadom Samsung zariadení najčerstvejšie informácie. Inak tomu nie je ani dnes, keď sa im podarilo potvrdiť špecifikácie dvoch zariadení, o ktorých sme prvýkrát počuli len pred pár dňami. Jedná sa o „obrov“ medzi smartphonami, ktorí uspokoja každého človeka bažiaceho po obrovskom displeji.

Prvý na rade je Samsung Galaxy Mega 5.8 (GT-i9152), ktorý disponuje 5.8 palcovým TFT qHD displejom s rozlíšením 960 x 540. Samsung svoj nový Galaxy Mega 5.8 vybaví 8MPx fotoaparátom na zadnej strane a vpredu sa vyskytne 2MPx senzor.

Zariadenie rozhodne nemôžeme zaradiť medzi high-endy tohto ani minulého roka, keďže ponúka len dvoj-jadrový procesor o takte 1.4GHz, ktorému sekunduje 1.5GB RAM. Chýbať nemôže ani Bluetooth 4.0, Wi-Fi a A-GPS. Zariadenie pobeží vďaka batérii so slušnou 2,600mAh kapacitou a veľké bude 164 x 83.8 x 9.7 milimetra. Čo sa týka softwaru, Samsung stavil na osvedčenú kvalitu v podobe Android 4.1.2 Jelly Bean (pravdepodobne s neskoršou aktualizáciou na Android 4.2.2), na ktorom sa vyskytne ich dobre známe rozhranie TouchWiz Nature UX.

Čo hovoríte na túto ponuku? Máme medzi nami aj ľudí, ktorí by si chceli kúpiť zariadenie s väčším displejom, no neplánujú do telefónu investovať toľko, koľko stojí nový Note? Ak áno, toto môže byť voľba práve pre Vás.

Zdroj: SamMobile, ďakujeme za tip!