Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 33.

Piatková porcia Android aplikácií 33.

0

Piatok, piatok, piatóóók! Áno, môj, a pravdepodobne aj váš, najobľúbenejší deň v týždni opäť prišiel medzi nás. A keďže je rubrika „Piatková porcia Android aplikácií“ na tejto webovej stránke už dlhší čas tradíciou, nesklameme ani dnes.

Piatková porcia Android aplikácií má už celkovo 33. častí. Aj dnes sa teda môžete tešiť na nové, kvalitné appky a hry, ktoré spríjemnia používanie vášho Android zariadenia a pomôžu vyplniť medzeru počas voľného času. V dnešnej nádielke nájdete kúsky ako Circle Synth, Merge+ alebo Creatorverse, stačí si už len z pohodlia vybrať to, čo vás najviac z našej dnešnej ponuky zaujme.

Merge+

unnamed-1

Veľa kontaktov v zozname, no ešte viac ich je duplicitných? Nevadí, Android aplikácia Merge+ sa o všetko veľmi rýchlo postará, je to navyše veľmi jednoduché. Stačí zopár klikov a máte v kontaktnom zozname poriadok ako pred vianočnými sviatkami v celom dome.

[app]com.contapps.android.merger[/app]

RE-VOLT Classic

unnamed

Obľúbená závodná hra RE-VOLT už konečne zavítala aj do Google Play. Ak si nepamätáte túto hernú pecku zo starších čias, ktorú hral takmer každý, kto mal PC, tak vedzte, že ju jednoducho musíte mať vo vašom Android zariadení. Zmocníte sa v nej „volantu“ niektorého z virtuálnych hračkárskych autíčok na diaľkové ovládanie so zámerom zvíťaziť nad súpermi v náročnom teréne, plnom nebezpečných nástrah.

[app]com.wego.revolt_global_live_premium[/app]

Creatorverse

unnamed

Radi kreslíte? Uveďte potom vaše kresby do pohybu vďaka Android aplikácii s názvom Creatorverse, ktorá dokáže vaše umenie rozhýbať. Na výber je viacero možností, ako byť kreatívny, treba len trošku zapojiť fantáziu a správne kombinovať ponúkané možnosti a funkcie tejto zaujímavej aplikácie pre Android zariadenia.

[app]com.lindenlab.creatorverse[/app]

Circle Synth

unnamed

Aplikácia Circle Synth je skutočnou lahôdkou pre milovníkov elektronickej hudby. Pýtate sa, že čo dokáže? S vašou malou pomocou tvoriť hudbu, a to všetko navyše v pomerne jednoduchom a peknom užívateľskom prostredí, na ktorom sa vývojári aplikácie pohrali. Stačí len ukladať a rozmiestňovať farebné guľôčky po displeji tak, aby z toho vznikol nejaký ten rytmus, príjemný pre uši.

[app]com.twobigears.circlesynth[/app]

Photomash

unnamed-2

V prípade, že máte vo zvyku často používať fotoaparát vo vašom Android zariadení a mávate pomerne často veľa času nazvyš, aplikáciu Photomash si určite rýchlo obľúbite. Tá umožní editovať fotografie, vyrezávať jej časti a vkladať do nej časti z iných fotografií, takže ak to všetko skombinujete s dobrým nápadom, máte o zábavu na sociálnych sieťach nepochybne postarané.

[app]com.localwisdom.photomash.free[/app]

Curling3D

[fve]http://youtu.be/GR7DLMjOtR0[/fve]

Futbal, hokej, tenis…populárne športy, ktoré sú témou nespočetného množstva Android hier, no existuje šport, ktorý možno nie je tak populárny ale je rozhodne zaujímavý. Curling, v ktorom musíte čo najlepšie švihnúť „kameňom“ po lade a následne ho akýmsi „mopom“ leštiť aby dosiahol čo najlepšie umiestnenie v kruhu si môžete zahrať aj na svojom Android zariadení v podarenom grafickom prevedení so všetkým čo k tomuto športu patrí. Vybrať si budete môcť družstvo z 12-tich krajín, skutočné pravidlá a bodovanie sú samozrejmosťou, fyzika je na vysokej úrovni a ovládanie je intuitívne.

[app]com.maxnick.android.curling3dfree[/app]

[app]com.maxnick.android.curling3d[/app]

Perfect Kick!

[fve]http://youtu.be/s65cYa2U-UA[/fve]

Obľúbenou súčasťou futbalu sú penalty a teraz si ich môžete do sýtosti užiť v real-time multiplayer hre, ktorá je zameraná iba na ne. Čaká Vás podarená fyzika, množstvo prispôsobení „kopu“, zábavné súboje s priateľmi a k dispozícii sú taktiež tri herné módy v podobe Champion League, Super Star Challenge a Classic Tournament.

[app]com.gamegou.PerfectKick.google[/app]

Pen Fight 3D

 unnamed (6)

Vašou úlohou v tejto hre bude zhodiť ostatné perá zo stola a obsadiť čo najväčšiu časť hracieho poľa. Ako iste tušíte, súper sa bude snažiť urobiť to iste a kolo vyhráva ten, ktorému zostane na stole posledné pero. Správna stratégia a rýchlosť je tým pravým kľúčom k víťazstvu, pričom si to môžete rozdať s umelou inteligenciou alebo svojimi priateľmi.

[app]com.surroundapps.penfight3d[/app]

8,500+ Drink

unnamed (8) unnamed (10) unnamed (9)

Vonku nám začalo pekne pripekať a podniky začali rozkladať svoje terasy, kde Vám určite okrem klasiky ako pivo a kofola namiešajú aj chutné drinky. Ak sa chystáte na párty, oslavu alebo jednoducho dostanete na nejaký taký drink chuť doma k jeho príprave skvele dopomôže táto aplikácia. Verte, že v nej nájdete návody na naozaj inšpiratívne nápoje, o ktorých ste nepočuli. Na zdravie!

[app]com.webworks.drinkscocktails[/app]

Zdroj: Google Play