Úvod Aplikácie ES File Explorer aktualizovaný na verziu 3.0

ES File Explorer aktualizovaný na verziu 3.0

4

Výhodou toho, že vlastníte Android zariadenie je fakt, že je aspoň softwarovo otvorený. Tento argument sa spomína častejšie, než akýkoľvek, no je pre to veľmi dobrý dôvod. Vďaka tejto schopnosti si na svoj smartphone môžeme narozdiel od ostatných platforiem nainštalovať takmer čokoľvek bez nutnosti ho akokoľvek upravovať.

Aktuálna verzia ponúka zastaralé rozhranie. Nová verzia už ponúka rozhranie ladené do témy Holo.

Aj vďaka tejto schopnosti Vám môžeme dnes napísať o zaujímavej aktualizácii populárneho správcu súborov ES File Explorer, ktorý dostal veľkú prerábku a z ničoho nič sa ocitol vo verzii 3.0.

Novinka sa ako inak objavila na fóre XDA-Developers, kam ju pridal užívateľ menom EStrongs. Aplikácia sa volá ES File Explorer V3 a prináša veľký facelift užívateľského prostredia. Z aplikácie zmizol neporiadok a chaos, ktorý nahradilo pekné rozhranie ladené do témy Holo. Odteraz budete vedieť prechádzať z obrazovky na obrazovku pomocou jednoduchého swipovania zľava doprava alebo naopak. Hlavné položky menu obsahujú vnútornú pamäť, LAN a Cloud.

esfile4

Po aplikácií sa aj naďalej budete pohybovať už tradičným skrolovaním a nezmizlo ani deväť spôsobov rozloženia ikon. Všetky priečinky alebo súbory si môžete zoradiť podľa typu, či dátumu poslednej zmeny, alebo abecedne.

Do aplikácie si budete môcť pridávať rôzne témy a tak by sme už po dizajnovej stránke nemali na čo nadávať. V nastaveniach nájdete možnosti zmeny zobrazenia, možnosti priečinkov, zálohu nastavení a samozrejme nastavenia nástrojov, ktorými aplikácia disponuje.

esfile5 esfile7 esfile6

Celkovo nová verzia pôsobí čistejšie a prehľadnejšie. V kombinácii s početnými nástrojmi a funkcionalitou sa jedná o jedno z najlepších riešení spomedzi správcov súborov. ES File Explorer V3 je kompatibilný s Android 2.0+ a zadarmo si ho stiahnete exkluzívne z fóra XDA-developers. Ak by ste chceli tímu, ktorý za touto aplikáciou stojí pomôcť ju vyladiť po 550 dňoch strávených jej programovaním, kliknite na tento odkaz a my Vás katapultujeme na tú správnu adresu.  Záver nás už tradične privádza k otázke, akú aplikáciu podobného využitia používate Vy.

Zdroj: XDA