Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: EVERY – fotky z viacerých sociálnych sietí na jednom...

Tip na aplikáciu: EVERY – fotky z viacerých sociálnych sietí na jednom mieste

0

Ak patríte medzi milovníkov populárnych sociálnych sietí, ako napríklad Facebook, Instagram, či Twitter, tento tip na Android aplikáciu vás nepochybne poteší. Ide o aplikáciu s názvom EVERY, ktorá ponúka užívateľom Android zariadení prístup na jednom mieste k momentom vo forme fotografií od priateľov, či ľudí, ktorých nasledujú na vyššie spomenutých sociálnych sieťach.

Stačí si teda len nainštalovať aplikáciu EVERY a po jej spustení prihlásiť váš profil z každej podporovanej služby. Po prihlásení a načítaní sa tak budú zobrazovať všetky fotografie od priateľov alebo iných osôb, zoradené podľa ich dátumu zverejnenia na danú sociálnu sieť. Nechýba ani možnosť komentovať, či lajkovať, čo ocenia najmä zažratí fejsbukári. Užívatelia dostanú v aplikácii taktiež prístup k osobným fotkám v danom Android zariadení, ako to ponúka aj galéria, prostredníctvom ktorej sa dá brázdiť medzi fotkami na internej, externej pamäti.

Appka EVERY je navyše v obchode Google Play dostupná zdarma, tak určite neotáľajte s inštaláciou, za skúšku nič nedáte.

Screenshot_2013-03-05-17-13-51 Screenshot_2013-03-05-17-13-58 Screenshot_2013-03-05-17-14-06 Screenshot_2013-03-05-17-14-11

[app]com.picus.android[/app]

Zdroj: Google Play Store via android.appstorm.net
Foto: Google Play Store