Úvod Novinky Android Android 4.1.2 Jelly Bean pre LG Optimus 4X HD a Optimus L7...

Android 4.1.2 Jelly Bean pre LG Optimus 4X HD a Optimus L7 už tento mesiac!

3

imagesNiekoľko dní po tom, čo majitelia zariadenia LG Optimus L9 začali dostávať v Európe aktualizáciu na Android Jelly Bean, nemecká divízia spoločnosti LG na svojom blogu oznámila, že zariadenia Optimus 4X HD a Optimus L7 prišli na rad a v Európe sa spustí ich aktualizácia počas tohto mesiaca.

Update prinesie novinky ako napríklad integráciu Google Now, project Butter pre hladší a rýchlejší chod, Android Beam 2.0 pre rýchlejšiu výmenu dát cez NFC alebo rozšírené upozornenia a interakcie.

Zaujímavosťou je, že aktualizácia nebude prebiehať formou OTA ale pomocou PC software LG Mobile Support Tool, ktorý si môžete stiahnuť pre konkrétne zariadenie zo stránok výrobcu TU.

Pred aktualizáciou si zálohujte všetky dáta zo svojho zariadenia, následne nainštalujte vyššie uvedený LG MST, zvolte „Install USB Driver“ a vyberte svoje zariadenie, na zariadení zvoľte režim „LG Software“ (nastavenia→pripojenie→USB typ pripojenia), počkajte na pripojenie smartfónu a následne zvoľte „Spustiť aktualizáciu softvéru“ .

Aktualizácia bude trvať relatívne dlho a ak sa proces na pár minút zastaví, neľakajte sa. Treba byť len trpezlivý.

zdroj: lgblog.de