Úvod Aplikácie Tip na aplikáciu: Pixel Mixer – Ďalší zo šikovných editorov fotiek

Tip na aplikáciu: Pixel Mixer – Ďalší zo šikovných editorov fotiek

0

Android aplikáciam, umožňujúcim editovanie fotografií v mobilnom zariadení, sme venovali už niekoľko článkov vo forme tipov, no kvalitných editorov nie je nikdy dosť. Pixel Mixer patrí tiež medzi tie prepracovanejšie Android aplikácie ponúkajúce editáciu fotiek, ktoré môžeme nájsť v obchode Google Play k dispozícii dokonca zdarma.

[app]air.net.daum.pix[/app]

Užívateľské prostredie aplikácie Pixel Mixer sa radí rozložením medzi klasiky, pozostáva z hlavnej dolnej lišty, kde nájdete pripravené foto-filtre na vloženie do vášho záberu. Tradične je na výber z niekoľkých druhov filtrov, ktoré obohatia fotku o krajšie farby, detaily, či iné zvýraznenie.

Pre jednoduchšiu orientáciu nechýba ani možnosť označiť, vám najkrajšie, filtre, čo k ním potom uľahčí prístup pri ďalšej editácii. Priame zdieľanie na sociálne siete patrí tiež medzi samozrejmosť.

Aj keď je Android aplikácia Pixel Mixer dostupná zdarma, môžete si pred inštaláciou pozrieť nižšie uvedené video od jej vývojárov, ktoré vám predvedie, čo tento skvelý editor dokáže.

unnamed2 unnamed3

 

Zdroj: Google Play Store via android.appstorm.net
Foto: Google Play Store
Video: YouTube.com via Google Play Store