Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 24.

Piatková porcia Android aplikácií 24.

0

Keďže dnes svieti v kalendári piatok, prinášame Vám v poradí už 24. porciu Android aplikácii a hier, a určite ste postrehli, že včera bol lásky deň, Valentín. Preto sme sa rozhodli dnešnú porciu prispôsobiť práve tomuto…ále prd. Z každej strany, medií a sociálnych sietí na nás včera pozerali ružové srdiečka, medvedíci a podobné symboly lásky a nevidíme dôvod prečo by sme tým mali zahatať aj tento článok. Pozrite si teda normálnu porciu Android aplikácií, ktoré podľa nás stoja za vyskúšanie.

 

Steampunk Racing 3D

[youtube]FAGlVNNB7VY[/youtube]

 

Hneď na úvod začneme nadupanou racingovkou, v ktorej Vás čakajú drsné závody parných mašín a svoje miesto v cieli si budete musieť vybojovať všetkými možnými prostriedkami ako štíty, širokou škálou zbraní cez ohnivé gule, rakety až po motorovú pílu, využívať budete ďalej teleporty, silové polia, zrýchľovače a mnoho podobných vymožeností. Hra sa môže pochváliť 3D prepracovanou grafikou, online turnajmi, piatimi dráhami a je zadarmo.

[app]com.arbstudios.steampunkracer[/app]

 

Vector

[youtube]vAbN2dIdOvE[/youtube]

Bežte! Jediná primárna úloha hry, ktorá však so sebou nesie neutíchajúcu dynamiku v podobe preskakovania prekážok v kanceláriach, mrakodrapoch, strechách so saltami, premetmi, šmýkačkami a to všetko v parkour štýle s veľmi reálnymi animáciami. Svoje schopnosti si utvrdíte v 20-tich úrovniach ( 40 vo verzii „deluxe“). Nechajte sa vtiahnuť do deja sofistikovaným dizajnom úrovní a povzbudzujúcou hudbou.

[app]com.nekki.vector[/app]

 

FxGuru: Movie FX Director

[youtube]Tztev0Q-CN8[/youtube]

Ak ste vždy žasli nad efektami filmových trhákov, táto aplikácia Vám umožní podobné efekty vkladať do akéhokoľvek videa. Samozrejme to nebude také veľkolepé ale výsledky stoja za to. Priateľov takto môžete ohúriť napríklad pristávaním ufónov vo vašej záhrade, explodujúcimi barelmi, apokalypsou z padajúcich meteoritov a ďalšími efektami, ktoré jednoducho pridáte do vami natočeného videa.

[app]com.picadelic.fxguru[/app]

 

MediaMonkey Beta

unnamed

V obchode Google Play Store sa objavila Beta verzia veľmi vydareného hudobného prehrávača známeho z PC platformy. Aplikácia ponúka všetky štandardné funkcie hudobných prehrávačov ako tvorba playlistov, triedenie a navigáciu podľa kategórii, vyrovnávanie hlasitosti, podpora lockscreen ovládania (Android 4.1+) a čo fajn, synchronizáciu s MediaMonkey pre Windows. Keďže sa jedná o beta verziu, funkcie sa budú ešte vylepšovať, pribúdať nové a určite sa máme na čo tešiť.

[app]com.ventismedia.android.mediamonkeybeta[/app]

 

Easy Cache Cleaner

unnamed (5)

Tento špičkový nástroj dokáže zbaviť smartfón alebo tablet nepotrebných súborov uložených vo vyrovnávacej pamäti aplikácii, čo väčšinou vedie k zrýchleniu chodu smartfónu, hlavne tých so starším dátumom výroby. Aplikácia obsahuje promptné skenovanie obsahu, rýchle one-click čistenie, triedenie aplikácii podľa veľkosti danej cache, dva štýly zobrazenia a ďalšie drobnosti.

[app]com.bazinga.cacheclean[/app]

 

Galaxy Live Wallpaper

unnamed (6)

Minulý týždeň sme Vám v porcii dali tip na pôsobivé živé pozadie z Xperia Z smartfónu, pričom rovnaký autor so pseudonymom WASABI má na sklade ďalší vydarený kúsok v podobe pohybujúcej sa galaxie. Ako obvykle, v nastaveniach si pomeníte farby pozadia, rýchlosť a ďalšie detaily.

[app]com.androidwasabi.livewallpaper.galaxy[/app]