Úvod Výrobcovia Google Okuliare Google Glass sa dostali na eBay, cena sa vyšplhala až na...

Okuliare Google Glass sa dostali na eBay, cena sa vyšplhala až na $15,000

0

Ošiaľ, ktorý od predstavenia prvého „mainstreamového“ zariadenia od Google, ktoré si budete môcť obliecť od minuloročného Google I/O neprestal. Svoju najväčšiu silu však dosiahol minulý týždeň, keď Google uverenil video, v ktorom svetu ukazuje aké reálne využitie majú ich nové okuliare. Server The Verge k okuliarom dostal exkluzívny prístup a ich článok skutočne stojí za to.

Veľa skeptikov však tvrdí, že na to, aby sme boli viac spoločenskí aj mimo našich počítačov a smartphonov potrebujeme ďalšie zariadenie, ktoré túto situáciu vôbec nezlepší, priam naopak, je to krok vzad. Po tom ako sa Google Glass dostal na eBay však môžeme s istotou povedať, že nadšenci sú rozdielneho názoru.

Predajca pod nickom „bla7kcat“ je jeden z mála, ktorému sa podarilo kúpiť Google Glass a to vďaka programu „If I had Glass“, ktorý spustil Google len pred týždňom. Za jeden týždeň sa suma, ktorú boli ľudia ochotní zaplatiť za $1,500 okuliare zvýšila na neuveriteľných $15,500.

1

Počas písania tohto článku je už jasné, že sa to predajcovi nakoniec nepodarilo. eBay okuliare stiahol zo zoznamu predmetov, ktoré sa dajú kúpiť. Čo je však jasné je, že človek, ktorý sa ich snažil na eBay predať na otázku „If I had Glass“ (Ak by som mal Glass) neodpovedal úprimne, keďže predpokladáme, že by mu pri odpovedi „Ak by som mal Glass, predal by som ich na eBay“ Google poslal maximálne spam do schránky na Gmail.

Zdroj: PCMag