Úvod Novinky Android Nie je Vaše zariadenie kompatibilné s aplikáciou? Stiahnite si ich pomocou Market...

Nie je Vaše zariadenie kompatibilné s aplikáciou? Stiahnite si ich pomocou Market Helper

3

Skôr či neskôr natrafí každý Androiďák na ten na ten zákerný text v Google Play Store, ktorý Vás informuje o tom, že Vaše zariadenie nie je kompatibilné s danou aplikáciou. Ide o frustrujúci zážitok a to hlavne vtedy, keď ste tú aplikáciu, či hru chceli viac, než ranný moč.

Vďaka úžasným vývojárom však máme novú pomôcku, ktorá nám s týmto problémom pomôže. Ak vlastníte Google Nexus 7, Google Play môžete „zblbnúť“ aby si myslel, že vlastníte Samsung Galaxy S III a naopak.

Táto utilitka sa však na Google Play nenachádza. Musíte si ju nainštalovať manuálne. A spomenul som už, že potrebujete mať root? Market Helper má pár veľkých výhod. Neprepíše Vám žiadne súbory a ani Vy nič nemusíte prepisovať. Keď si vyberiete zariadenie, za ktoré by sa chceli prezliecť, dokonca nebudete musieť Vaše zariadenie ani zreštartovať, čo je superpohodlné riešenie.

Je tu však jeden háčik. To, že si nekompatibilnú aplikáciu stiahnete, neznamená, že Vám bude fungovať. Nekompatibilná je možno z veľmi dobrého dôvodu. Všetko, čo robíte, robíte na vlastnú päsť. A keby niečo, od nás to nemáte.

Zdroj: Code Kiem via PhoneArena