Úvod Aplikácie DashClock Widget: Nové, elegantné hodiny pre Váš lockscreen, ktoré musíte mať

DashClock Widget: Nové, elegantné hodiny pre Váš lockscreen, ktoré musíte mať [Android 4.2+]

2

ikonkaAk sa Vám nepáčia hodiny, ktoré momentálne používate, do Google Play pribudla nová aplikácia, ktorá môže spĺňať Vaš prísne kritériá. Volá sa DashClock a ide o lockscreen widget, ktorý je jeden z najkrajších aké sú pre Android 4.2+ dostupné.

dashclock1

Widget DashClock vznikol kombináciou niekoľkých najpoužívanejších widgetov, ako napríklad počet neprečítaných emailov v Gmail, počasie, kalendár, zmeškané hovory a smsky, a samozrejme nesmie chýbať ani budík. Všetka táto funkcionalita bola zabalená do krásne čistého užívateľského rozhrania, ktorým do určitej miery môžete manipulovať. Jedinou položkou, s ktorou nemôžete hýbať sú hodiny. Ostatné prvky sa dajú schovať alebo pridať podľa potreby a meniť dokonca môžete aj ich poradie.

dashclockscreen1 dashclockscreen2 dashclockscreen3 dashclockscreen4

Aj napriek tomu, že sú hodiny statické, dá sa meniť ich štýl, resp. ich výzor, podobne sa dá výzor zmeniť aj pri dátume. Všetky sú elegantné a do celkového výzoru čistého Androidu zapadajú tak, ako by ste si predstavovali.

DashClock je open source projekt, ktorý má API, čo znamená, že vývojári môžu pridať svoje vlastné rozšírenia a tak tento widget ešte zlepšiť. Ak by ste mali záujem podujať sa na naprogramovaní podobného rozšírenia, zamierte na túto adresu.

dashclock2

DashClock Widget je úplne zadarmo, ak by ste si ho chceli stiahnuť zamierte do Google Play, odkaz nájdete nižšie v boxíku.

[app rating=“4.9″]net.nurik.roman.dashclock[/app]

Zdroj: Google Play