Úvod Novinky Vizio Tegra 4 tablet: Android 4.2, 10.1 palcový displej s rozlíšením 2560...

Vizio Tegra 4 tablet: Android 4.2, 10.1 palcový displej s rozlíšením 2560 x 1600

0

CES 2013 sa ešte oficiálne ani nezačal, no prvé konferencie sa v Las Vegas už stihli odohrať. Nvidia nezaháľala a tlačovú konferenciu usporiadala medzi prvými. Predstavili novú generáciu procesoru Tegra s poradovým číslom 4 a tak isto aj prenosnú hraciu konzolu, ktorá beží pod Androidom, Project Shield.

Viac nás samozrejme zaujímajú ostatné Android zariadenia, ktoré využijú výpočetnú silu Tegra 4 a vyzerá to tak, že Vizio je prvým výrobcom tabletov, ktorý tak spraví.

Redaktori The Verge sa stretli s predstaviteľmi spoločnosti Vizio aby prebrali detaily 10.1 palcového zariadenia. Vyzerá to tak, že Vizio je pripravené sa vrátiť na scénu tabletov a tak konkurovať Nexus 10, aspoň čo sa týka papierových špecifikácií.

Vizio tablet Vám ponúkne najnovší čip Tegra 4 a tak isto stock Android 4.2, čo je veľké plus. Okrem toho sa budete pozerať na displej s rozlíšením 2560 x 1600, čo je také isté rozlíšenie, aké ponúka Nexus 10.

Ďalšie špecifikácie zahrňujú 32GB pamäti, Bluetooth 4.0, WiFi a dva fotoaparáty neznámeho rozlíšenia. Čo sa týka rozmerov, jediné čo vieme je, že bude tenší, než si myslíme.

Cenu ani dostupnosť spoločnosť ešte neoznámila, no rozhodne Vás budeme informovať hneď ako to budeme vedieť.

Zdroj: The Verge via AndroidAuthority