Úvod CES 2013 Panasonic ToughPad: Sedem palcový, odolný tablet s Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Panasonic ToughPad: Sedem palcový, odolný tablet s Android 4.0 Ice Cream Sandwich

0

Panasonic pokračuje v svojej snahe vyprodukovať jeden z najodolnejších Android tabletov. Na CES 2013 v Las Vegas včera predstavil sedem palcový odolný tablet. Volá sa JT-B1 a ponúka odolnosť, za ktorú by sa nehanbili ani vojaci.

Tablet disponuje už spomínaným 7 palcovým displejom s rozlíšením 1024 x 600, dvoj-jadrovým procesorom TI OMAP 4460 s taktom 1.5GHz, 1GB RAM, 16GB internej pamäti, 13MPx zadným fotoaparátom, 1MPx predným fotoaparátom, 5,720mAh baterkou, Bluetooth a ďalšími funkciami.

toughpad

Panasonic JT-B1 beží na Android 4.0 Ice Cream Sandwich, no existuje veľmi veľká pravdepodobnosť, že v budúcnosti príde aj Jelly Bean.

Čo sa týka dizajnu, tam sa toho veľa povedať nedá. Povedzme však, že to nie je zrovna najlepšie vyzerajúci tablet na trhu. Na to však ani nebol navrhnutý. Jeho tvrdá konštrukcia zaručí, že ak Vám spadne, či na neho niečo vylejete, fungovať by mal aj naďalej.

Za túto odolnosť si však budete musieť priplatiť, keďže jeho cena sa vyštverala až na $1,200. V tomto prípade platí, že neplatíte za špecifikácie ale za kvalitu spracovania. Nájde sa medzi Vami niekto, kto by takéto zariadenie dokázal využiť?

Zdroj: Phandroid