Úvod Výrobcovia Asus Na prvý pohľad: Asus Qube s Google TV

Na prvý pohľad: Asus Qube s Google TV [CES 2013]

0

Ešte pred niekoľkými mesiacmi sme si mysleli, že Asus Qube bude náhradou za Nexus Q, ktorý bol najväčší prepadák z Nexus rodiny. O náhradu Nexus Q teda nejde, no sporne je to niečo oveľa lepšie. Ide o lahôdku od Asusu, ktorá je ako medom na rozdráždené hrdlo Vašej HD televízie.

Stáť bude $130 a ak sa tejto „kocke“ podarí prepracovať aj do Európy, očakávať môžeme rovnakú cenu, akurát v eurách. Asus svoj set-top box začne predávať už v prvej štvrtine 2013. Asus Qube Vám ponúkne aj ovládač, ktorý je pravdepodobne o dosť iný, než ten, čo máte teraz doma.

1 2 3

Ide o obojstranný ovládač, ktorý má na prednej strane ovládacie prvky pre televízor spolu s touchpadom a na zadnej strane plnú QWERTY/QWERTZ? klávesnicu. Okrem toho dostanete aj premyslené užívateľské rozhranie, ktoré je ladené do témy kocky.

[youtube]ybSvyfoy5rw[/youtube]

Spolu s Asus Qube dostanete prístup ku Obchodu Google Play a tak aj k aplikáciám ako Netflix (ak žijete v zahraničí). Samozrejme nemôže chýbať ani premyslený TV program.

Asus Qube je najprepracovanejším Google TV set-top boxom, ktorý je vystavený na CES 2013. Čo na neho hovoríte? Zaujíma Vás Google TV?

Zdroj: Phandroid, YouTube