Úvod Konkurencia Apple 128GB iPad 4 oficiálne predstavený, znamená to, že tento rok uvidíme viac...

128GB iPad 4 oficiálne predstavený, znamená to, že tento rok uvidíme viac 128GB tabletov?

2

Keďže dávame pozor aj na to, čo robí konkurencia Androidu, dávame Vám vedieť o tom, že včera Apple predstavil nový, 128GB model iPad 4 (Wi-Fi a Wi-Fi + 3G), ktorý je takmer rovnaký ako ten, ktorý sa predáva s nižšími pamäťovými dispozíciami.

Ako sa už dalo čakať, 128GB iPad 4 Wi-Fi stojí o $100 viac, než 64GB model ($799), zatiaľ čo 128GB iPad 4 Wi-Fi + 3G bude stáť $929. Oba modely sa začnú predávať už 5. februára.

Potrebujú spotrebitelia toľko priestoru? Podľa Apple nie, keďže vo svojej tlačovej správe upozorňuje na to, že 128GB model je určený pre ľudí, ktorí pracujú s veľkými súbormi ako 3D CAD, videom s vysokým rozlíšením, hudbou, či obrázkami určenými k ďalšej produkcii.

Android

Vo vesmíre, ktorému vládne Android sa výrobcovia (až na Google) snažia zaistiť podporu microSD karty, takže užívatelia majú možnosť si pamäť rozšíriť podľa toho, koľko jej potrebujú.

Situácia sa však má tak, že Apple aj Microsoft už predstavili modely, ktoré ponúkajú 128GB pamäti, takže by sme očakávali, že sa do tohto pamäťového spektra pustia aj výrobcovia Android tabletov.

Kúpili by ste si tablet s 128GB vnútornou pamäťou alebo je to zatiaľ príliš veľa?

Zdroj: Apple via AnroidAuthority