Úvod Aplikácie Toolkit pre Nexus 10, Nexus 4, Nexus S a Nexus S 4G

Toolkit pre Nexus 10, Nexus 4, Nexus S a Nexus S 4G

0

Vývojári na fóre xda-developers.com prinášajú majiteľom všetkých zariadení rôzne pomôcky aby im uľahčili prácu. Dva krát tak to platí o Nexus zariadeniach, ktoré patria medzi jedny z najpopulárnejších, ak nie sú tie najpopulárnejšie. Na svet sa dostalo už niekoľko toolkitov, teda programov, ktoré by sa dali opísať ako „all-in-1“ a presne o takomto programe je reč aj dnes.

Pre Nexus 4 a Nexus 10 bol vydaný toolkit pod menom mskip’s toolkit, no existuje aj jeho alternatíva, ktorá bola už dlhšiu dobu prístupná pre majiteľov Nexus 7. Ide o Wug’s Nexus Root Toolkit a dnes bola zverejnená verzia pre Samsung  Nexus S, Nexus S 4G Nexus 4 a Nexus 10.

Pomocou tohto programu si budete vedieť odomknúť a zamknúť svoje zariadenie. Okrem toho bude jednoduché si zálohovať, poprípade obnoviť Vaše dáta, flashovať .zip súbory, nastavovať povolenia súborom, kopírovať súbory zo zariadenia a na zariadenie, inštalovať aplikácie a oveľa viac.

Ide teda o výbornú vec pre všetkých, ktorí by si radi rootli svoje zariadenie čo najbezpečnejšie. Ak máte záujem o takýto program práve pre Váš Nexus, kliknite na jeden z odkazov v zdroji. Rootli ste si už Váš smartphone alebo to vôbec nepotrebujete?

Zdroje: Nexus S, Nexus S 4G, Nexus 4, Nexus 7, Nexus 10 via XDA-Developers