Úvod Novinky Sony Xperia U: Aktualizácia na Android 4.1 Jelly Bean už začiatkom decembra?

Sony Xperia U: Aktualizácia na Android 4.1 Jelly Bean už začiatkom decembra?

9

Len prednedávnom Sony aktualizoval Xperia U z Android 2.3 Gingerbread na Android 4.0 Ice Cream Sandwich a už sa začínajú zhromažďovať rôzne výpovede, ktoré tvrdia, že Sony tento obľúbený model aktualizuje aj na Android 4.1 Jelly Bean.

Sony Xperia U môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Prvé špekulácie dorazili od neoficiálneho zdroja, ktorý prepočul vývojára Sony ako povedal, že pre Xperia U plánujú aktualizáciu na Android 4.1. Podľa všetkého by mala aktualizáciu dostať Xperia Go, Sola a P a to už v decembri.

Zatiaľ čo si možno myslíte, že to znie príliš dobre aby to bola pravda Vás musím upozorniť na ďalší zdroj, ktorý túto správu potvrdzuje. Ide o taliansku Facebook stránku Sony na ktorej nám síce nepovedali kedy aktualizácia prebehne, no povedali nám, že aktualizáciu skutočne plánujú.

Sony spočiatku Xperiu U neuvádzal ako zariadenie, ktoré by malo dostať aktualizáciu, no je evidentné, že takéto vyjadrenia nemusia byť finálne. Či bude Xperia U skutočne aktualizovaná, na to si budeme počkať, bolo by však celkom zaujímavé vidieť ich vlajkové zariadenie, Xperia T stále na ICS, pričom podstatne slabšie zariadenie ako Xperia U na Jelly Beane.

Zdroj: TechEnclave via AndroidAuthority