Úvod Výrobcovia Archos Archos GamePad už dostupný v Európe za 149.99€

Archos GamePad už dostupný v Európe za 149.99€

1

Archos GamePad je jeden z tých tabletov, ktoré boli vybavené hardwarovými tlačidlami pre ovládanie hier. Keďže sa to WikiPadu nakoniec nepodarilo načas, Archos dostáva privilégium ovládnuť trh hardcore hráčov, ktorí chcú mať prístup k pohodlnému hraniu svojich obľúbených hier všade, kde sú. Ak Vás zaujíma takýto šikovný tablet, Váš môže byť už od €149,99. Tentokrát sa situácia obrátila a počkať si budú musieť ostatné trhy, keďže prednosť dostala Európa.

Aby sme nezabudli ani na špecifikácie, tak ide o 7 palcový displej s rozlíšením 1024 x 600 pixelov. Poháňa ho dvoj-jadrový 1.6GHz procesor s grafikou Mali-400MP. Tablet beží pod Jelly Beanom, ku ktorému dostanete 8GB vnútornej pamäti s možnosťou si ju rozšíriť až na kapacitu 64GB pomocou microSD karty. Okrem toho tablet disponuje micro HDMI portom a zariadenie je 10mm hrubé a váži len 330 gramov.

Čo však tento tablet robí tak špecifickým nie sú ani tak jeho vnútornosti ako jeho vonkajšie možnosti, ktoré okrem klasického touchscreenu ponúkajú hardwarový gamepad, teda klasické tlačidlá podobné tým na PS Vita. Narozdiel od PS Vita má však Archos GamePad prístup ku všetkým hrám z Play Store. O dostupnosti na Slovensku Vás budeme informovať.

Koho láka takýto zaujímavý tablet? Potešili by ste tým seba, poprípade niekoho iného?

Zdroj: Tlačová správa