Úvod Aplikácie Android aplikácia Handy Note: Šikovné poznámky vo veľkom štýle

Android aplikácia Handy Note: Šikovné poznámky vo veľkom štýle

1

Chcete byť „IN“? Buďte ekologickí! Stačí nahradiť zastaralé používanie papiera skvelou Android aplikáciou s názvom Handy Note, ktorá ale nie je dostupná v obchode Google Play zdarma, no za symbolickú cenu 0,78 €, za ktorú dostanete prepracovaný softvér na zapisovanie poznámok s krásnym užívateľským prostredím.

Android aplikácia Handy Note je veľmi podobná, najmä vďaka použitej farebnej palete užívateľského prostredia, s aplikáciou S Note od Samsungu. Umožňuje taktiež písať poznámky s použitím virtuálnej klávesnice alebo s dotykom a pohybom prsta po displeji mobilného zariadenia. Podporu dostal aj inteligentný stylus S Pen, takže majitelia Galaxy Note majú výbornú šancu vyskúšať alternatívu za vopred nainštalované aplikácie od výrobcu. Možnosť používania fotografií, symbolov alebo tvarov je samozrejmosťou.

Widgetoví fajnšmekri si tiež prídu na svoje, vďaka widgetu Handy Note si môžu prezerať jednotlivé poznámky bez otvorenia aplikácie, stačí si widget uložiť na plochu mobilného zariadenia. Ak by však niekto potreboval pripravené šablóny, je tu možnosť ich doinštalovať, k tomu potrebuje len v obchode Google Play vyhľadávať text „AppBody“ alebo „ResPack“, ako je uvedené v popise tejto Android aplikácie.

Ak teda máte zopár centov nazvyš a chcete trošku zachrániť prírodu, nemala by vám Android aplikácia Handy Note chýbať v zbierke.

unnamed1     unnamed4     unnamed3

 

[app]com.appbody.handyNote.google[/app]