Úvod Novinky Root pre Nexus 10 je už na svete, stojí za ním vývojár...

Root pre Nexus 10 je už na svete, stojí za ním vývojár z XDA-Developers

0

Niektorí z Vás určite nechápu podstatu rootu a to je v poriadku. Väčšina ľudí ho totiž ani nepotrebuje. Nexus zariadenia sú však známe tým, že sa dajú extrémne jednoducho „rootnuť“, čo potvrdzuje aj fakt, že Nexus 4 bol rootnutý v rekordnom čase, len pár dní od spustenia predaja.

Google Nexus 7 32GB môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Vývojár z XDA, zedomax vypustil niekoľko návodov, vrátane video-návodu pre užívateľov, ktorí by si svoj nový tablet radi rootli. Nezabudol ani na užívateľov na rôznych operačných systémoch a tak pripravil videá pre Windows, Mac a Linux. Aby boli návody kompletné, doplnený bol aj písaný návod spolu s obrázkami.

Aby nám uľahčil prácu ešte viac, v jeho príspevku nájdeme aj jeden .zip súbor so všetkými potrebnými súbormi. Ak sa po odomknutí bootloaderu dostanete do problému zvaného „bootloop“, zedomax pripravil video ako sa z neho dostať, čo je veľmi užitočné, keďže veľa krát je to frustrujúca situácia. Doterajšie komentáre od užívateľov potvrdzujú, že všetko funguje tak ako má a že sa nevyskytujú žiade veľké problémy.

Pre všetky informácie, videá, návody a súbory zamierte do tohto vlákna na XDA-Developers.com.

Zdroje: XDA, XDA téma