Úvod Výrobcovia LG Majitelia Nexus 4 hlásia problémy: Bzučanie v reproduktore a nekvalitné hovory

Majitelia Nexus 4 hlásia problémy: Bzučanie v reproduktore a nekvalitné hovory

5

Žiadne mobilné zariadenie nie je perfektné. Ak by niečo také existovalo, pravdepodobne by sme si nekúpili nič iné. Presne preto sa očakávalo, že majitelia Nexus 4 skôr či neskôr na Nexuse objavia chybičky krásy.

To sa aj stalo a malá, no narastajúca skupinka majiteľov sa začala sťažovať, že počujú bzučanie a klikanie keď si telefón dajú blízko k uchu. Tieto zvuky by mali vychádzať z reproduktoru, resp. z fotoaparátu a prejavujú sa keď je telefón zapnutý a vypnutý.

Ďalší užívatelia nahlásili, že ak je hovor hlasnejší, prejavujú sa problémy so skreslením zvuku. Tieto dva problémy na seba podľa všetkého nenaväzujú.

Google ani LG sa k tomu problému zatiaľ nevyjadrili, no predpokladá sa, že softwarová aktualizácia to nebude vedieť opraviť. Ide totiž pravdepodobne o problém odrušovania elektronických súčiastok.

Problém s reproduktorom sa podľa všetkého už nachádza v databáze Google a to celkom 69 krát (Issue 39936: Nexus 4 constant buzzing in earpiece). O priebehu jeho vyšetrovania Vám dáme vedieť.

Má niekto z Vás Nexus 4? Ak áno, ako ste na tom s kvalitou hovorov a kvalitou spracovania?

Zdroj: Phandroid via AndroidAuthority