Úvod Novinky Android Android 5.0: Spozorovaný v prvých benchmarkoch na neznámom zaradení Sony LT30i

Android 5.0: Spozorovaný v prvých benchmarkoch na neznámom zaradení Sony LT30i

1

V posledných mesiacoch sme boli svedkami nekončiacich sa špekulácií a uniknutých informácií o Android 4.2 Jelly Bean, ktorý je koniec koncov hlavným predmetom softwarových aktualizácií aj teraz. Nastal však čas pohnúť sa smerom dopredu, keďže bol Android 4.2 len malou aktualizáciou, od Android 5.0 sa očakávajú veľké zmeny. Aby sme to teda všetko odpálili v štýle, v benchmarku pod názvom NenaMark sa objavilo tajomné zariadenie Sony LT30i, ktoré je vedené pod Android 5.0.

Sony Xperia T môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

K výsledkom nebola dodaná žiadna fotka, takže túto novinku berte tak ako my, skepticky. Nič to však nemení na tom, že Android 5.0 je na ceste a podľa ruského analytika Eldara Murtazina sa bude volať Android 5 Key Lime Pie. Predstavený by mal byť vo februári alebo marci so širším nasadením už v máji až júni 2013. Podľa toho čo zatiaľ vieme, by malo ísť o najväčšie vylepšenie pre tablety, no to sa zatiaľ nedá potvrdiť.

Čo sa týka záhadného zariadenia, Sony LT30i, ktoré údajne beží pod Android 5 Key Lime Pie. Malo by ísť o upravenú verziu Sony Xperia T, ktorá má označenie LT30. Zariadenie s označením LT30i používa 1.6GHz procesor Qualcomm Snapdragon MSM8260 s Adreno 220. Veľkosť displeja zatiaľ nie je známa, no ide o 720p rozlíšenie.

Hneď ako zistíme viac, Vám dáme vedieť.

Zdroj: Android4fans