Úvod Novinky Android Chceš sa stať programátorom? XDA-Developers čoskoro spustí XDA Univerzitu!

Chceš sa stať programátorom? XDA-Developers čoskoro spustí XDA Univerzitu!

7

XDA-Developers navštevujú tisícky vývojárov, ktorí ponúkajú svoje schopnosti a zručnosti len preto aby vývoj nestál, no naopak zrýchľoval. Väčšina z nich sa programovať naučila sama, pomocou skúšania a pomocou čítania návodov. Na svete je taktiež veľa ľudí, ktorí by sa chceli pridať do vývojárskej komunity, no nevedia ako na to.

XDA je známe tým, že tam nájdete pravdepodobne všetky návody, ktoré boli spísané pre akýkoľvek Android smartphone, ktorý sa používa vo väčšom počte. Problémom však ostáva fakt, že tieto návody a príručky sú roztrúsené všade po fóre. Tím XDA sa preto rozhodol vytvoriť niečo úžasné. Už čoskoro nám predstavia ich nový projekt, XDA-University.com kde nájdete všetky dôležité informácie pokope a zoradené tak, aby ste ich nemuseli hľadať celé hodiny.

HTC One X môžete kúpiť v e-shopoch za cenu od (Zdroj: Heureka.sk)
Porovnať ceny >>

Či už pôjde o návody o rootovaní, či o niečo zložitejšie ako napríklad uvarenie vlastnej ROM. Ak sa na to cítite, tím XDA pripraví aj knihu v PDF formáte, ktorá bude zadarmo!

Ak sa z tejto novinky tešíte a chceli by ste byť informovaní hneď ako sa XDA univerzita spustí, môžete sa zapísať do ich newslettru priamo na XDA-University.com a email dostanete hneď ako sa spustí.

Kto má z tohto projektu takú radosť ako my? Je to rozhodne veľký krok vpred pre všetkých domácich kutilov, ktorí sa radi zabávajú so svojimi zariadenami aj napriek odporúčaniam všetkých ostatných. Koľko z nás je tu rootnutých?

Zdroj: XDA-Developers