Úvod Piatková porcia Piatková porcia Android aplikácií 8.

Piatková porcia Android aplikácií 8.

0

Naša pravidelná rubrika sa opäť hlási. V dnešnej ôsmej časti, piatkovej porcie plnej skvelých Android aplikácií, sa pozrieme na namakané softvérové kúsky s názvom Photo Punch, easyFocus, UglyBooth, GoToMyPC a Bosch Toolbox, takže si rýchlo pripravte vaše smartfóny a tablety, pretože budete s veľkou pravdepodobnosťou v najbližších minútach inštalovať novú aplikáciu.

Photo Punch

Spravte nádherny mix častí viacerých fotografií do jedného obrázku a pobavte tak dobre vašich priateľov! Vďaka aplikácií Photo Punch môžete jednoduchým spôsobom vystrihnúť niektoré prvky z fotografie a vložiť ich do inej fotografie, taktiež nechýba ani možnosť použiť rôzne integrované grafické detaily, ktorými tiež môžete skrášliť fotografiu. Aplikácia obsahuje aj malú foto sociálnu sieť na zdielanie hotového diela.

[app]com.skp.adf.photopunch[/app]

 

easyFocus

Zahrajte sa na „profesionálneho“ fotografa prostredníctvom možností skvelej Android aplikácie easyFocus, ktorá umožní v hotovej fotografii vytvárať zaujímavé detaily pomocou funkcie focus/defocus. Čiže len vyznačíte časť fotografie, na ktorú ma byť zaostrené a druhú časť, ktorá má byť rozmazaná. Vytvoríte tak peknú vizualizáciu skrášľujúcu vaše dielo. Ovládanie aplikácie je jednoduché a užívateľské prostredie, svojim spracovaním, tiež zaujme nejedného užívateľa.

[app]air.com.colorbracket.easyFocus[/app]

 

UglyBooth

Niekto používa photoshop, aby si skrášlil svoj výzor na fotografii, no a niekto zas používa Android aplikáciu UglyBooth na zostrojenie škaredej tváre, či už svojej alebo niekoho cudzieho. Okrem toho, že je táto appka k dispozícií zdarma, ponúkne naozaj veľkú porciu zábavy. Stačí len zobrať niekoho fotografiu, vložiť do UglyBooth, stlačiť tlačidlo a môžete veselo zdielať váš výtvor na sociálne siete.

[app]com.piviandco.uglybooth[/app]

 

GoToMyPC (Remote Desktop)

Ak túžite po jednoduchom prístupe k vašim súborom, programom alebo emailom, v PC alebo Macu, prostredníctvom mobilného zariadenia, vaša túžba je potom s Android aplikáciou GoToMyPC splnená. Stači si ju nainštalovať napr. do smartfónu a ďalej postupovať podľa inštrukcií vývojára v Google Play Store.

[app]com.citrixonline.gotomypc[/app]

 

Bosch Toolbox

Podľa obrázku a názvu je už asi jasné, čo Android aplikácia Bosh Toolbox ponúkne. Ide o sadu nástrojov, ktoré využije nejeden kutil, avšak nejedná sa o fyzické nástroje, ale virtuálne a priamo vo vašom mobilnom zariadení. Takže ak často niečo meriavate (aj keď nebude virtuálny meter v tejto aplikácii asi moc presný), potrebujete na niečo posvietiť alebo premeniť jednotky, tak vám určite Bosh Toolbox nemôže chýbať.

[app]de.convisual.bosch.toolbox2[/app]

 

Zdroj + foto: Google Play Store