Úvod Neprehliadnite vlavo Súťaž zo sociálnych sietí: Uhádnete o aký smartphone ide?

Súťaž zo sociálnych sietí: Uhádnete o aký smartphone ide?

3

Ak ste naším fanúšikom na Facebooku, tak ste si mohli všimnúť, že sme pridávali obrázky záhadných Android smartphonov a vašou úlohou bolo uhádnuť o aký smartphone ide. Keďže sa nám a dúfame, že aj vám súťaž veľmi páči, rozhodli sme sa ju podporiť aj z organizačného hľadiska. Vytvorili sme preto Excel tabuľku do ktorej budeme pridávať ľudí, so správnymi odpoveďami a ten, kto ich za 2 týždne nazbiera najviac vyhrá.. no veď čítajte ďalej :)

Čo by spravilo Android fanúšikovi radosť, povedali sme si. A potom nás napadlo, že všetci by sme chceli mať našu vlasntnú postavičku z Android Collectibles. Rozhodli sme sa, že každé 2 týždne jednu venujeme tomu najúspešnejšiemu smartphone expertovi.

Nepôjde však o obyčajný collectible. Pôjde o postavičky z novej 3. série Android Collectibles, ktorá sa začína predávať až dnes. Ako sme sa na to však pozerali, do predaja sa im veľmi nechce a tak je možné, že prvý výherca si bude musieť počkať dlhšie, než by sme chceli.

Na našich sociálnych sieťach sa objavia podobné hádanky. Najrýchlejšia správna odpoveď vyhráva.

Chceli by sme ešte pripomenúť, že súťaž bude otvorená pre všetky 3 sociálne siete na ktorých sa vyskytujeme a teda na Facebook fanpage, Google+ a Twitteri. Súťažnú otázku, resp. súťažný obrázok tam môžeme pridať kedykoľvek.

Prehľad súťaže a vášho umiestnenia budeme priebežne aktualizovať na Google Drive, kde nájdete aj peknú grafickú reprezentáciu.

Dúfame, že vás súťaž zaujala a veríme, že si budete chcieť spraviť zbierku z pekných Collectibles :) Ó, a aby sme nezabudli, prvé vyhlásenie súťaže prebehne už o týždeň, t.j. 1. Októbra.