Úvod Hry Samsung pre majiteľov SGS3 ponúka zadarmo hry Shadowgun, Modern Combat 3 a...

Samsung pre majiteľov SGS3 ponúka zadarmo hry Shadowgun, Modern Combat 3 a Asphalt 7

5

Hranie na Androide sa za posledné roky o dosť zlepšilo. V dnešnej dobe si len málokto spomenie na prerobený tetris, kartové hry a nekonečné hodiny hadíka. Dnes tu máme plné tituly hier s prepracovanou grafikou. Každá z nich sa dá stiahnuť z Google Play Store, no veľa z nich je celkom drahých. Ak však vlastníte Samsung Galaxy S3, budete si môcť stiahnuť niektoré skvelé tituly úplne zadarmo.

V snahe podporiť svoju značku sa Samsung rozhodol ponúknuť niekoľko hier úplne zadarmo a to pomocou ich vlastného „app store“. Tieto hry zahrňujú Shadowgun: The Leftover, Modern Combat 3: Fallen Nation a Asphalt 7: Heat. Spomenuté tituly sú už tak dosť populárne, keď spoločne na Google Play Store zarobili pár miliónov dolárov.

Ako ich získať

Získanie hier nieje nič ťažké. Musíte použiť vaše Samsung zariadenie alebo použiť Samsung Kies. Ak sa budete snažiť hry stiahnuť cez prehliadač, ten vás odporučí na váš smartphone alebo Kies.

Máme však aj zlé správy. Táto akcia platí len pre majiteľov Galaxy S3 a to len pre niektoré regióny, takže skúste si hry stiahnuť, ak vám to pôjde, tak si ich začnite užívať, ak nie, tak je nám ľúto ale nič s tým nespravíte.

Samsung nespomenul ako dlho bude táto akcia trvať, takže čím skôr to vyskúšaťe, tým lepšie. Odkazy na každú z hier sú nižšie.

Dajte nám vedieť, či táto akcia platí aj pre vás, určite tým pomôžete nejednému človeku.
Zdroj: AndroidAuthority