Úvod Aplikácie Piatková porcia Android aplikácií 5.

Piatková porcia Android aplikácií 5.

0

Ďalšia víkendová porcia skvelých Android aplikácií je opäť tu! Dnes sme si pre vás a vaše Android zariadenie naservírovali naozajstné lahôdky. V článku nájdete aplikácie s názvom Pocket Planets Lite/Ocean Alive/ScreenShare/SnapPea a ako to býva zvykom, všetky sú k dispozícií zdarma. Odkaz na inštaláciu nájdete v článku.

Pocket Planets Lite

Aplikácia Pocket Planets predstavuje 3D simuláciu slnečnej sústavy priamo vo vašom Android zariadení. Je to výborný nástroj pre vzdelávanie detí, pomocou ktorého sa môžu pozrieť ako v skutočnosti detailne vyzerajú planéty, slnko alebo mesiace a ostatné hmotné objekty v našej slnečnej sústave. Aplikáciu samozrejme spustíte aj na Android tabletoch, čo určite prinesie väčší pôžitok zo skúmania záhadného vesmíru.

[app]at.sfk.android.pocket.planets.lite[/app]

 

Ocean Alive Video Wallpapers

Hľadáte nádherne video pozadia? Skúste aplikáciu Ocean Alive Video Wallpapers, ktorá poskytne video pozadia inšpirované prírodou pre vaše Android zariadenie. Ak sa bojíte o výdrž batérie, tak v tomto prípade strach mať nemusíte, vývojári totižto slúbia dokonca aj nižšiu spotrebu batérie oproti „klasickým“ živým pozadiam.

[app]com.oceanalivewallpaper.free[/app]

 

ScreenShare for Phone (Beta)

Zdielatej obrazovku Android smartfónu s tabletom! Stači len prepojiť smarfón s tabletom pomocou patentovanej technológie ScreenShare, ktorou disponuje Android aplikácia ScreenShare for Phone (Beta), a môžete veselo surfovať na internete alebo komunikovať prostredníctvom väčšej obrazovky. Aplikácia prepája zariadenia vďaka Bluetooth alebo WiFi konektivite.

[app]com.springdesign.ss.server[/app]

 

SnapPea

Manažujte si svoje Android zariadenia z Windows plochy. Stačí nainštalovať super aplikáciu SnapPea a môžete pohodlne prenášať súbory, spravovať kontakty, hudbu, obrázky alebo písať a odosielať textové správy priamo na počítači. Softvér pre Windows PC stiahnete priamo na web stránke www.snappea.com. Podľa slov vývojára to všetko funguje „ako mágia“.

[app]com.snappea[/app]

Zdroj + foto: androidandme.com, Google Play Store