Úvod Neprehliadnite vlavo Samsung Galaxy S4 bude predstavený vo Februári na MWC 2013

[Dohady] Samsung Galaxy S4 bude predstavený vo Februári na MWC 2013

18

Ako sa tak blížime ku koncu roka, všetci, ktorí denne sledujú dianie okolo Androida očakávajú každú malú novinku o novom Nexus zariadení od Google. Dnes to však bude o inom, porozprávame sa o novom zariadení od Samsungu. Podržte sa, pôjde o Samsung Galaxy S4.

Dámy a páni z The Korea Times sa dostali k novinkám priamo od niekoho, kto pracuje pre Samsung. Podľa najnovších správ sa má spoločnosť pripravovať na odhalenie novej vlajkovej lode, Galaxy S4 a to už vo Februári na budúcoročnom Mobile World Congress, s globálnym začatím predaja už v Marci. Zdroj zo Samsungu k tomu dodal, že nová S4 bude viac než schopná prekonať ohlásený iPhone 5 (ktorý bol rozhodne motivačným faktorom).

Napadá ma len jedna otázka: Ako sa im podarí prekonať majestátny Galaxy S3? Podľa všetkého bude S4 „rozhodne“ používať LTE technológiu, spolu s ich štvorjadrovým Exynos procesorom. Vyzerá to teda tak, že už nebudú musieť využiť procesory od Qualcommu.

Čo sa týka špecifikácií to vyzerá tak, že sa môžeme tešiť na niečo „veľké“. Pripraviť by sme sa mali na 5 palcový OLED displej (o 0.2 palcu viac, než GS3), ktorý môže ale nemusí byť ohybný, keďže Samsung má problémy s jeho výrobou. Čo sa týka dizajnu, tak sa máme pripraviť na veľký obdĺžnik s extrémne zaoblenými rohami (Apple už určite pripravuje papierovačky) a niečo, čo sme videli pri Galaxy S2. Každý operátor si bude môcť vybrať svoje vlastné dizajnové črty.

Celkom zaujímavé, však? Byť vami by som sa veľmi nenadchol, predsa len ide o prvé novinky ohľadom nového Galaxy S4. Čo by som však rád videl nie je viac pamäte, no rýchlejšia pamäť spolu s 2GB RAM. Teraz je rad na vás. Čo by ste chceli vidieť v novom Samsung Galaxy S4?

Zdroj: Phandroid, The Korea Times