Úvod Aplikácie Sťahujte videá z Youtube pomocou aplikácie

Sťahujte videá z Youtube pomocou aplikácie

1

Množstvo používateľov, ktorý pozerajú videá na najväčšom internetovom video úložisku Youtube hľadalo jednnoduchý spôsob, ako tieto videá stiahnuť. Tým, ktorý na to ešte neprišli pomôžeme a predstavíme vám aplikáciu TubeMate

Na úvod treba povedať, že aplikácia nie je oficiálna, čiže nepochádza z Google obchodu Play Store a pre jej nainštalovanie budete musieť v nastaveniach povoliť inštaláciu z neznámych zdrojov.

Aplikácia je úplne jednoduchá a pri vybranom videu stačí kliknúť na zelenú šípku, vybrať si kvalitu alebo formát videa a začne prebiehať sťahovanie. Pokiaľ máte záujem len o hudobnú stopu vo videu, jednoducho vyberiete formát „mp3“ a súbor sa začne preberať do zariadenia.

Ak ste zvyknutý prehliadať videá z oficiálnej aplikácie Youtube, ktorá je zväčša v našich Android zariadeniach predinštalovaná, nič vám nebráni pozerané video stiahnuť. Kliknete na položku „share“, teda zdieľať, a vyberiete TubeMate. Takto uložené videá budete mať stále k dispozícii bez ohľadu na to, či máte dobrý signál a neutrpí tým váš dátový balíček. Pozrite si na videu ako aplikácia funguje a stiahnuť si ju môžete pomocou jedného z odkazov pod článkom.

Video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ko_aE7z3AFE[/youtube]

[stiahnuť TubeMate]

[stiahnuť TubeMate]

zdroj: androidnext.de