Úvod Novinky Samsung Galaxy S Camera: Predstaví sa na IFA 2012 v Berlíne ďalší...

Samsung Galaxy S Camera: Predstaví sa na IFA 2012 v Berlíne ďalší Android fotoaparát?

0

Podujatie IFA 2012, na ktorom bude predstavené obrovské množstvo novej spotrebnej elektroniky sa blíži. 31.8. až 5.9. 2012 ukážu poprední výrobcovia svetu svoje nové výrobky. Medzi nimi by mal byť, podľa neoficiálnych informácií, aj ďalší Android fotoaparát Galaxy S Camera od spoločnosti Samsung. 

Tento krok zo strany Samsung-u veľa z nás určite aj očakávalo, pretože túto spoločnosť tvorí divízia, ktorá vyvíja fotoaparáty špičkovej kvality pre trh na celom svete.

Zaujímavosťou, ktorú je možné vidieť aj na obrázku je, že jedna strana fotoaparátu Galaxy S Camera pozostáva z dizajnu Galaxy S3, až na zaoblenú hranu ľavej strany, pre pohodlné držanie v rukách pri fotení. Fotografia nižšie nie je oficiálna, no predpovedá sa podobný dizajn tohto výrobku, aby mali noví členovia rodinky Galaxy podobný šmrnc.

Podobne, ako pri nedávno predstavenom Android fotoaparáte od Nikon-u, aj Galaxy S Camera bude pravdepodobne disponovať 16 MPx rozlíšením a plným prístupom do obchodu Google Play. Funkcie a možnosti zostanú asi podobné, ako to je pri fotoaparáte smartfónu Galaxy S3, plus pribudne určite niečo nové. Zaujímavou informáciou je tiež to, že by mala byť dostupná, okrem WiFi, aj 3G vezia fotoaparátu.

 

Zdroj: phandroid.com