Úvod Novinky IFA 2012: Acer predstaví dva nové modely Android smartfónov

IFA 2012: Acer predstaví dva nové modely Android smartfónov

0

Spoločnosť Acer pravdepodobne predstaví, na show spotrebiteľskej elektroniky IFA, dva svoje nové modely smartfónov s operačným systémom Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Tie budú niesť názov Liquid Gallant E350 a Liquid Gallant Duo s dvoj-pohotovostným režimom, do ktorého natlačíte až dve SIM karty. 

Dvoj-pohotovstný režim umožní, aby ste mali k dispozícii obe SIM karty naraz. To znamená, že ak nebudete uskutočňovať momentálne hlasový rozhovor z niektorej z vložených SIM kariet, budú vám obe v smartfóne k dispozícii, a každá v notifikačnej lište s vlastným indikátorom signálu.

Hardvérová výbava oboch modelov by mala byť identická, rozdiel bude asi len v možnosti DualSIM, ktorou bude disponovať model Acer Liquid Gallant Duo. Nájdete v nich, poďla informácií, displej o veľkosti 4.3 palca a rozlíšením 960 x 540 pixelov, procesor s 1 GHz frekvenciou, 1 GB RAM, internú pamäť s veľkosťou len 4 GB, no stále s možnosťou rozšírenia pomocou microSD karty, 5 MPx kameru s LED svetlom a možnosťou nahrávania 720p videa, a batériu s kapacitou 1500 mAh.

Ako sme už na začiatku spomenuli, oba modely od Aceru by mali byť predstavené na podujatí IFA 2012 v Berlíne.


Zdroj: androidmag.de