Úvod Neprehliadnite vlavo Audio dock Samsung DA-E651: Multimediálny fešák

Audio dock Samsung DA-E651: Multimediálny fešák

0

Počúvanie hudby všade a vždy, štýlom aký ste si doteraz nevedeli predstaviť? Odteraz je to možné vďaka bezdrôtovému Samsung DA-E651 audio docku! Znie to príliš dobre aby to bola pravda, no nezabúdajte, ak niečo znie príliš dobre, väčšinou to tak aj je. Poďte sa teda pozrieť, čo všetko dokáže.

Duálne dokovanie

Faktom je, že okrem Androida sú na trhu veľmi populárne aj iPhony, na ktoré nemôžme zabudnúť. Keďže ste na našom webe, tak pravdepodobne máte Androida, je tu však veľká pravdepodobnosť, že jeden z vašich kamarátov nosí vo vrecku produkt s logom jablka. V tejto dileme Samsung audio dock, ako prvý na svete skutočne vyniká.

  

Prichádza totiž s duálnym dokovaním, ktoré zvláda nielen zariadenia ako Samsung Galaxy S II, Galaxy Note, či Samsung Galaxy S III ale aj zariadenia ako iPhone, iPad, či iPod. Táto funkcia teda spríjemňuje nielen používanie tohoto produktu, ale tak isto aj šetrí vašu peňaženku, keďže nemusíte kupovať iné riešenie pre každé zo zariadení. Ostatné Android zariadenia, mimo vyššie spomenutých budú musieť použiť pripojenie pomocou Bluetooth, no za tú kvalitu hudby to skutočne stojí.

 

Nezabudnite, na našom webe beží súťaž o tento audio dock! Stačí sa len zapojiť!

 

Kvalita hudby vďaka najnovšej technológii

Samsung DA-E651 prichádza s radou technológií, ktoré so sebou prinášajú veľmi príjemné výsledky. V tomto audio docku sa stretnete s novým Bluetooth 3.0 alebo dokonca aj s technológiou nazvanou apt-X. Ide o technológie špeciálne vyvinuté pre rýchly prenos dát, v tomto prípade hudby, čo zaručí, že vaša hudba sa do reproduktoru dostane nielen rýchlo ale hlavne nestratí kvalitu.

 

Zahoďte káble!

Ale nie všetky! Bez elektriny to nepôjde :) Veľkou výhodou tohoto audio docku je fakt, že dokáže prehrať hudbu aj bez pomoci káblov, či bezdrôtovo. Samsung do DA-E651 zabalil technológiu vyvinutú Apple, AirPlay, ale aj svoju vlastnú technológiu AllShare, pomocou ktorej si zo svojho smartphonu pohodlne pošlete do reproduktoru presne to čo chcete bez toho aby ste museli vstať.

Samozrejme, že nechýba ani diaľkový ovládač a tak sa z thoto reproduktoru zrazu stáva plnohodnotný audio systém, ktorý oživý nejednu domácnosť.

[no_toc]