Úvod Neprehliadnite vlavo Pantech predstavuje 4,8-palcový Vega Racer 2

Pantech predstavuje 4,8-palcový Vega Racer 2

0

Menej známy kórejský výrobca sa chystá predstaviť svoju novú vlajkovú loď s názvom Vega Racer 2. Na aké trhy zariadenie príde a kedy nie je známe, ale tešiť sa môžeme na určite výkonnú hračku.

Ako už nadpis hovorí, zariadenie bude mať 4,8 palcový displej s rozlíšením 1280 x 720, o pohon sa postará čip Snapdragon S4 a zaujímavosťou je 2020 mAh batéria. Software výbava bude pochopiteľne v podobe Androidu 4.0 ICS.

Výrobca sľubuje vďaka už spomínanej batérii výdrž 245 hodín v pohotovostnom režime a 9,5 hodiny nepretržitého hovoru. Zariadenie vyzerá byť kvalitne spracované čo sa týka materiálov aj dizajnu. Pôvodnej verzie Vega Racer sa predalo v Južnej Kórei 1.7 milióna kusov, takže novinka má kvalitne pripravenú pôdu pre svoj budúci úspech.

Vega Racer 2 bude mať keramický povrch a bude sa distribuovať v dvoch farebných vyhotoveniach. Ako prvá príde na rad biela verzia a o niečo neskôr aj konzervatívnejšia čierna. Pri prípadnom útoku na svetové trhy a pri nastavení prívetivej cenovej politiky by mohlo zariadenie spôsobiť nemalé vrásky konkurenčným výrobcom.

 

[androidauthority.com]