Úvod Neprehliadnite vlavo Ďalšie chýry o Facebook smartphone

Ďalšie chýry o Facebook smartphone

4

Podľa posledných chýrov, ktoré sa internetom šíria rýchlejšie ako vtáčia chrípka po Ázii sa Mark Zuckerberg so svojim modrobielym impériom chystá vydať nový smartphone. Smartphone, ktorý bude napojený priamo na Facebook s nekonečnou integráciou s ich službami. Je to však reálne?

Podľa New York Times áno. Podľa všetkého sa Mark popytoval inžinierov z Apple ako také smartphony fungujú a čo všetko je potrebné spraviť pred tým ako si jeden taký smartphone bude môcť vyrobiť.

Mám však pocit, že na to idú celkom zhurta a vôbec, dávať smartphonu meno ešte pred tým ako majú nejaké podložené fakty a stratégiu? Áno, zoznámte sa s Buffy, telefónom, ktorý vám nemôžeme ukázať a ani o ňom nič povedať, keďže žije v mysli miliardára z Ameriky. Tento postup môžete nazvať nadčasovým alebo kľudne len nezmyselným.

Z tejto správy, ktorou niesom veľmi nadšený vyplýva aspoň jeden logický ťah. Po tom ako si Google pod stromček kúpil Motorolu išiel nakupovať aj Facebook. Zmienka bola o INQ Mobile, keďže sa taktiež zameriavajú na rovnako zvrátený svet prepracovaného zdieľania svojho statusu na všetkých 15 sociálnych sietí, ktoré su k životu na internete veľmi potrebné. Nakoniec kde by som si pozeral vtipné obrázky a zahral si prepracovanú hru o agrikultúre?

Jedinou výhodou toho, že sa Facebook pridá do sveta smartphonov je to, že Google bude musieť zvýšiť prepracovanosť a inovatívnosť ich softwaru a hardwaru. Okrem toho si neviem predstaviť človeka, ktorý by si kúpil telefón s bielym „F“ na modrom pozadí.

Ako ste na tom vy? Ste nadšení z príchodu Facebooku na trh so smartphonami?

Zdroj: New York Times