Úvod Neprehliadnite vlavo Úvaha: Ideálna predplatená karta pre Android za rozumnú cenu? ÁNO!!!

Úvaha: Ideálna predplatená karta pre Android za rozumnú cenu? ÁNO!!!

9

Nie je to ani tak dlhá doba, čo v televízii začali ísť reklamy s francúzskym choreografom ktorý nacvičuje s tanečníkmi takzvaný Easy Tanec. Práve táto reklama propaguje inovovanú predplatenú kartu od Telekomu.

Práve karte Easy Free sa budem venovať v tejto úvahe. Kladiete si otázku prečo? Mám na to jednoduchý dôvod. Sám som si túto kartu zakúpil hneď po uvedení na trh a aktívne ju využívam dodnes. Za  ten čas čo túto kartu využívam, som dospel ku názoru, že sa jedná o kartu ktorá spĺňa kritéria ideálnej karty pre užívateľov Android Smartfónov.

 

Prečo?

Preto, lebo táto karta ponúka volania do všetkých sietí len za 0,09€ za minútu so sekundovou tarifikáciou od prvej sekundy, SMS do všetkých sietí za 0,06€. Teraz príde to najlepšie, Internet s kapacitou 2gb za cenu 5€ mesačne a čerešničkou na torte je to, že tento internet nie je rýchlostne obmedzený. Čiže v prípade že sa nachádzate v dosahu 3g siete, tak máte možnosť využívať vysokorýchlostný mobilný internet. Rýchlosti dosahované v praxi si ukážeme nižšie.

Reálne skúsenoti

Kartu využívam takmer 2 mesiace, za ten čas som nenašiel žiadne výrazné mínus oproti ponukám ostatných operátorov. Jediné v čom túto kartu prekonáva ponuka konkurencie je volanie do vybraných krajín za cenu 0,13€ ktoré poskytuje o2 na svojej karte o2 Fér.

 

Čo by mali vedieť majitelia tejto karty

Pri dobytí kreditu do 10€ získavate mobilný internet zadarmo na dobu 7 dní.

Pri dobytí kreditu nad 10€ získavate mobilný internet zadarmo na dobu 15 dní a volania do všetkých sietí za 0,09€ sa vám predlžujú o ďalších 90 dní.

Po prečerpaní limitu dátového balíku, vám bude internet automaticky spomalený na rýchlosť 64kb/s.

 

Dosahované rýchlosti

Reálne rýchlosti sa pohybujú medzi 3,5 až 7 Mb/s záleží od aktuálneho vyťaženia siete.

Záver

Jedná sa o kartu ktorá ponúka veľké množstvo výhod, medzi ktoré patria hlavne lacné volania do všetkých sietí. Nesmieme zabudnúť na veľmi výhodný internet ktorý sa zíde v prípade použitia v Android smartfóne. Čiže v tomto prípade nezostáva nič iné ako zhodnotiť že v segmente predplatených kariet už nevládne ani oranžové ovocie a ani kyslík. Dámy a Páni medzi predplatenými kartami vládne Ružová Mágia.

 

Video

[youtube]shVlLLki_t8[/youtube]

 

Galéria

[nggallery id=104]