Úvod Neprehliadnite vlavo Uniknuté video: Samsung Galaxy S III

Uniknuté video: Samsung Galaxy S III

1

Ako všetci dobre viete, téma Galaxy S III je pravdepodobne najhorúcejšia téma posledných dní. Preto nie je žiadnym prekvapením že sa na internete objavujú stále nové a nové informácie o tomto smartfóne. 

Najnovšia informácia by sa dala zaradiť medzi tie pravdepodobne pravdivé nakoľko sa nejedná len o fotku ale aj o video kde  je tento mobil prezentovaný.

Z tohoto videa je známe , že mobil má Quad Core Procesor o frekvencii 1,4ghz ,  aj keď grafický chip ostal Mali – 400. Displej je tradičný Super Amoled,  má rozlíšenie 1184 x 720 bodov, ale ani tu sa  netreba  znepokojovať nakoľko zvyšné obrazové body nechýbajú, len sú použité ako SW tlačidlá. Mobil disponuje 16gb internej pamäte a 1gb RAM samozrejme podpora Micro SD kariet nechýba. Batéria konečne disponuje vyššou kapacitou a to konkrétne 2050 mAh. Fotoaparát disponuje rozlíšením 8 Mpx, čo je mierne prekvapujúce nakoľko nejeden z nás očakával 12 Mpx, pre fotenie v zhoršených svetelných podmienkach telefón disponuje LED diódou. Samozrejme nechýba podpora NFC.

Čo sa týka Micro ARC oxydácie, teda tzv. keramického povrchu, tak toto taktiež ešte nie je objasnené, nakoľko mobil vo videu je celý v plastovom obale.

Taktiež sa v zmienenom videu objavili fotografie urobené fotoaparátom tohoto telefónu. Fotografie sa dajú považovať za celkom kvalitné.

Zatiaľ nie je nič isté, treba len dodať že všetko čo sa objaví o SGS III na internete do 3. mája sa dá s najväčšou pravdepodobnosťou považovať za len za dohadu na ktorej nemusí byť absolútne nič pravdivé.

 

Video

[youtube]3Ei61wWOr4w[/youtube]

 

Galéria

[nggallery id=114]