Úvod Neprehliadnite vlavo Motorola RAZR MAXX v Európe už v máji

Motorola RAZR MAXX v Európe už v máji

0

Motorola RAZR MAXX je špičkový smartfón, ktorý si získal pozornosť oproti pôvodnej verzii RAZR hlavne vďaka 3300 mAh batérií. Minulý mesiac sa objavil na trhu v Číne a v máji sa objaví na pultoch predajní v Európe a na Blízkom východe. 

Hardware tohto zariadenia spočíva v dvojjadrovom procesore s taktom 1,2 Ghz, ktorému bude sekundovať pamäť RAM s veľkosťou 1 Gb. QHD SuperAMOLED displej má 4,3 palca a chráni ho Gorilla glass. Vaše zážitky zachytíte 8 Mpix fotoaparátom s 8 násobným zoomom a pre videohovory slúži 1,3 Mpix kamera na prednej strane. Software výbava v podobe Androidu 2.3.5 je len dočasná a výrobca garantuje update na Android 4.0 ICS. Zaujímavý je rozhodne dizajn Motoroly a jej telo s hrúbkou 8.99 mm stojí za pozornosť, pretože by ma zaujímalo kam strčili tú 3300 mAh batériu!

 

 

Pravdou je, že Motorola Mobility posunula konštrukčné hranice trochu ďalej a umiestnila komponenty a celkový čip-set tak, aby sa tam naozaj vysoko kapacitná batéria zmestila. Zariadenie bude vybavené internou aplikáciou Motorola MotoCast. Ako už býva zvykom, výrobca neprezradil cenu zariadenia, ale Motorola doň vkladá veľké nádeje a mňa osobne kombinácia hardware-u a 3300 mAh zásoby energie dosť láka.

 

[androidcentral.com]