Úvod Novinky Android tablet za 50 dolárov? No problem, boss

Android tablet za 50 dolárov? No problem, boss

1

Kvalitné displeje s najnovšími technológiami a vysokým rozlíšením? Super výkonne štvor-jadrové procesory? Extrémne malé rozmery konštrukcie? Potrebujeme to všetko pre výkon svojej práce, či v rámci štúdia? Väčšina z nás nie, ak sa však neplánujete hrať, tak vám postačí Android tablet za 50 dolárov, hops pardón, za 51$.

Spoločnosť ESER začala s výrobou lacných tabletov. Lacný znamená aj menej výkonný a nie zrovna najkrajší, no určite z časti produktívny a pozriete si na ňom aj nejaký ten film, alebo prečítate knihu. Tablet s označením A10 obsahuje procesor s 1.2GHz frekvenciou, 7-palcový displej s rozlíšením 800×480, vnútornú pamäť 4GB a slot pre SD karty. V dobe s mnohými „cloud“ službami nevidím problém v malej internej pamäti, za pár euro máte v Dropboxe k dispozícií kopu GB. Nechýba ani Android 2.3, HDMI, Wi-Fi, predná kamera alebo 3G konektivita.

 

Podľa mňa chýba na trhu viac druhov, respektíve viac výrobcov, ktorí ponúknu viac lacnejších Android tabletov pre nenáročného užívateľa alebo pre užívateľov v menej rozvinutých krajinách. Spoločnosť ESER sa tak určite vybrala s produktom A10 na správnu cestu. Uvidíme, či tento Android tablet dorazí aj na Slovensko.

Aký preferujete tablet? Drahý a zároveň výkonný, alebo ste skromní a postačí vám lacný šuvix?

Zdroj: www.androidauthority.com