Úvod Neprehliadnite vlavo Začne vyrábať HTC konkurenčný výrobok iPod-u Touch?

Začne vyrábať HTC konkurenčný výrobok iPod-u Touch?

2

Spoločnosť HTC pravdepodobne zaútočí na trh s novým výrobkom, ktorý by predstavoval konkurenciu pre kalifornský iPod Touch. Začiatkom roka 2011 podalo HTC patentovú prihlášku pre neznáme elektronické zariadenie. Najzaujímavejšie je na tom, že by nemalo užívateľom ponúknuť klasické telefonovanie alebo mobilný internet. 

Takéto zariadenie sa dá prirovnať iPod-u Touch od Apple, alebo Galaxy Player-u od Samsungu.

Ako je vidieť nižšie na obrázku, malo by obsahovať väčšie slide stereo reproduktory a šikovný stojan. Vďaka tejto kombinácie by mohlo ísť pravdepodobne o multimediálne HTC zariadenie na prehrávanie filmov, či hudby. Dizajn je podobný Windows smartfónu HTC Surround.

Samozrejme, táto patentová prihláška ešte neznamená, že sa bude dané zariadenie vyrábať, no viacero Android užívateľov a HTC fanúšikov by takéto niečo určite rado uvítalo.

 

Osobne by som tiež takúto novú Android hračku prijal, ďalšia batéria, ktorá by mi slúžila zvlášť na hudbu, určite poteší a padne vhod. Tiež by ma zaujímali rozmery konštrukcie a displeja, pretože pozerať film na 3.7-palcovom displeji tiež nie je najpríjemnejšie, a naopak, pre počúvanie hudby (beh resp. iný šport) je vhodnejší skôr menší rozmer zariadenia. Určite by sme mohli očakávať aj integráciu kvalitného audio systému Beats by Dr. Dre, ktorý by dodal tomuto multimediálnemu zariadenie šmrnc.

Zdroj: androidandme.com