Úvod Neprehliadnite vlavo Nová firmwarová aktualizácia pre Asus Transformer Prime už zajtra

Nová firmwarová aktualizácia pre Asus Transformer Prime už zajtra

1

Bolo to len pred mesiacom keď Asus vydal aktualizáciu pre ich ospevovaný tablet, ktorá opravila niekoľko šokujúcich chýb. Podľa portálu The Verge by sa tak malo stať už zajtra, 29. Marca a malo by tak nastať minimálne v Taliansku.

 

Aké zmeny teda táto aktualizácia prinesie?

Podľa vyhlásenia bude v sebe aktualizácia s číslom 9.4.2.21 obsahovať aj dlho-očakávanú funkciu odomknutia pomocou rozpoznania tváre a notifikácie budete vedieť kontrolovať priamo z lockscreenu. Ak používate Asus Vibe, tak sa môžete tešiť na vylepšenú verziu vzhľadu. Okrem iného dostane rýchly update aj HDMI funkcia. Keď svoj tablet pripojíte k HD TV, tak budete mať možnosť použiť tablet buď v landscape alebo portrétovom móde a dokonca Asus pribalil aj funkciu „video-crop“, čo jednoducho znamená, že si budete vedieť vystrihnúť časť videa.

Ďalšie funkcie, na ktoré nezabudli vývojári v Asus je napríklad podpora Ad-hoc siete a možnosť použiť pripojenie LAN. Na takéto pripojenie ale budete musieť mať redukciu z ethernet káblu na USB.

Asus je veľmi štedrý a preto nezabudol spomenúť, že užívatelia, ktorí vlastnia TF101 dostanú taktiež aktualizáciu a majitelia TF101G sa môžu tešiť na ICS.

Gratulujeme teda Asusu, že konečne zobral vydávanie aktualizácií za pačesy a týmto vyriešil a pridal veľa funkcií pre ich zbierku tabletov. Na teraz už len ostáva sa tešiť na nový Google Nexus Tablet, ktorý by k nám mal zavítať v nadchádzajúcich dvoch mesiacoch.

Zdroj: The Verge