Úvod MWC 2013 Samsung: Nový Galaxy SIII nebude predstavený na MWC!

Samsung: Nový Galaxy SIII nebude predstavený na MWC!

0

V poslednej dobe sme sa mohli dopočuť, poprípade dočítať rôzne informácie a zvesti o teoretickom predstavení nového Samsungu Galaxy S III na Mobile World Congress v Barcelone.

 

 

Tieto správy pochádzali z rôznych neoverených zdrojov a fanúšikov tohto modelu držali dlho v napätí. No Samsung poskytol verejnosti oficiálne vyjadrenie, ktoré konkrétne hovorí:

„Samsung sa teší na predstavenie vzrušujúcich nových mobilných produktov na Mobile World Congress 2012, ale nástupca smartfónu Galaxy S2 bude predstavený na samostatnej udalosti usporiadanej Samsungom v prvej polovici tohto roka, a Samsung je aj naďalej odhodlaný poskytovať najlepšie zážitky v oblasti mobilných technológii pre zákazníkov po celom svete.“

Toto vyjadrenie určite nepoteší, no aj tak sa môžeme tešiť na množstvo skvelých noviniek v podaní výrobcov ako sú napríklad HTC, LG a mnoho ďalších, ktorý sú pripravený zaujať svojich potencionálnych zákazníkov v plnej sile. Aj keď na Galaxy SIII si budeme musieť počkať minimálne pár mesiacov, Samsung sa na MWC určite objaví s nejakým zaujímavým produktom.