Úvod Neprehliadnite vlavo Samsung: Nový Galaxy Ace 2 a Galaxy Mini 2

Samsung: Nový Galaxy Ace 2 a Galaxy Mini 2

1

Samsung potvrdil produkciu týchto nových modelov, ktoré nahradia ich pôvodných náprotivníkov Galaxy Ace a Galaxy Mini. Oproti predchodcom dostanú lepšie procesory, kamery a displeje. Všetko s podporou Androidu 2.3 a rozhraním TouchWiz 4.0. Pôvodné modely boli obľúbené hlavne u menej náročnejších používateľov a výborne konkurovali nízkou cenou.

 

Galaxy Ace 2 bude poháňaný 800 MHz procesorom ktorému bude nápomocná pamäť RAM s veľkosťou 768 MB. WVGA displej bude mať 3,8 palca. Fotoaparát bude 5 megapixelový a predná kamera štandardne s VGA rozlíšením. Nebude chýbať integrácia Samsung aplikácií ako napríklad chatON alebo rôzne hry. Zariadenie sa dostane na trh v apríli a ako prvý sa naň môžu tešiť obyvatelia Veľkej Británie.

Samsung Galaxy Ace 2

 

Galaxy Mini 2 bude mať tak isto ako kolega 800 MHz procesor, no pamäť RAM bude činiť iba 512 MB. Zariadenie bude mať 3,2-palcový displej HVGA, a zadnú kameru s rozlíšením 3 megapixely. Aj v tomto prípade bude k dispozícií Media Hub a Samsung aplikácie a hry. Príchod Galaxy Mini 2 sa očakáva v marci vo Francúzsku.

Samsung Galaxy Mini 2