Úvod Aplikácie Päť “vysoko užitočných” aplikácií 3.časť

Päť “vysoko užitočných” aplikácií 3.časť

0

V tretej časti nášho „seriálu“ o nie príliš potrebných, no funny aplikáciach vás znovu čaká päť zaujímavých kúskov, ktoré nás v  poslednej dobe zaujali a hlavne celkom fajn pobavili.

Make Me Bald

Túto aplikáciu som v poslednej dobe používal dosť často, a celkom kvalitne sa mi podarilo zhovadiť mojich známych. Jednoducho budete potrebovať priamu fotografiu tváre, a pokojne stačí aj tá z vašej galérie, nastavíte polohu očí, úst a brady, chytíte mašinku a neuveriteľne realistická plešina je hotová. Keby vám bolo málo môžete pridať niekoľko rôznych fúzov a dielo je dokonalé.

[app]com.appspot.swisscodemonkeys.bald[/app]

 

Make Me Old

Pokiaľ si myslíte že táto aplikácia má niečo spoločné s tou prvou, myslíte správne. Pochádza od toho istého vývojára a funguje na rovnakom princípe, len namiesto plešinky vám pridá pekných pár rokov navyše. Vrásky, ktoré vám aplikácia vyrobí, vyzerajú naozaj autenticky a opäť môžete pridať pár „dôchodcovských“ fúzov a obočí.

[app]com.appspot.swisscodemonkeys.old[/app]

 

Dog Screen Cleaner

Pokiaľ máte jedného psa doma, ktorý vám oblizuje nohy prečo nemať druhého, ale v smartfóne? Ten druhý vám pekne vyoblizuje vašu obrazovku aby bola žiarivo čistá. No šteniatko má za úlohu byť roztomilé a nie vám robiť upratovačku, takže pokiaľ ste na vašom smartfóne raňajkovali, bude tak isto špinavý aj po zásahu šteniatka.

[app]com.uysal.clean[/app]

 

Lightsword

Kto by nepoznal Star Wars a kultovú zbraň, svetelný meč. Ak ste fanúšik Hviezdnych vojen takýto meč by vám predsa nemal chýbať! Tento vám ponúkne skvelé zvuky s vibráciou, citlivé ovládanie a na výber budete mať z piatich rukovätí a rôznych farieb.

[app]org.ugosan.lightsword[/app]

 

Finger Cutter Lite

Znetvorte si prst pomocou tejto zábavnej aplikácie. Na výber máte z cirkulárky, motorovej alebo ručnej píly. Jednoducho sa stačí dotknúť čepele a krv začne lietať všade na okolo. Keď to zdokonalíte svojim výkrikom od bolesti určite rozosmejete pár priateľov.

[app]com.fingercutter[/app]