Úvod Aplikácie Päť aplikácií pre hudobne nadaných

Päť aplikácií pre hudobne nadaných

0

Pokiaľ vás boh obdaril hudobným sluchom, poprípade vás rodičia nútili dlhé školské roky navštevovať hudobnú školu, určite by ste si chceli z vašimi priateľmi založiť skupinu minimálne na garážovej úrovni. Stačí už len nakúpiť drahé hudobné nástroje. A vlastne načo? Máte predsa Android zariadenie!

Takže obchod s hudobninami zďaleka obíďte a šup šup do Android Marketu.

Perfektný klavír

Kvalitný zvuk klavíra je ako balzam na dušu. Takže by vo vašej hudobnej kreácií určite nemal chýbať. Táto aplikácia vám ponúkne skvelú simuláciu tohto nástroja, v ktorej nechýba podpora multi-touch, nahrávanie a ukladanie vašich symfónií na pamäťovú kartu, poprípade okamžité zdieľanie. Taktiež si môžete nastaviť jednoradový alebo dvojradový režim kláves.

[app]com.gamestar.pianoperfect[/app]

 

Guitar: Solo Lite

Gitara bezpodmienečne nesmie v žiadnej hudobnej skupine chýbať a Guitar: Solo Lite je úplne skvelá. Okrem klasickej gitary ponúka aj elektrickú a akustickú verziu s autentickým zvukom, možnosťou vytvárať vlastné akordy a v plnej verzií máte k dispozícii celú veľkú knižnicu akordov. Samozrejme si váš výtvor uložte, prehrajte alebo znovu načítajte.

[app]com.codingcaveman.SoloTrial[/app]

 

Drum Kit

Po gitare a klavíri rozvášnia dav vašich poslucháčov skvelé bicie. Drum Kit je kvalitná multi-touch bubnovacia aplikácia, ktorá vás očarí pri pohľade zhora okrem skvelého zvuku, aj animáciami pri údere na jeden z rôznych druhov bubnov alebo činelov. Pochopiteľne namiesto bubnovacích paličiek budete používať končeky vašich prstov a pri troche tréningu dokážete vytvoriť skvelý hudobný set už za pár minút.

[app]com.phellax.drum[/app]

 

Xylofon

Xylofón je síce menej používaný hudobný nástroj, no o to viac zaujímavejší. Aplikácia ponúka realistické animácie barov a autentický zvukový zážitok. V plnej verzií, ktorá je len za 0,57 €, vás čaká farebne rozdelené užívateľské prostredie xylofónu a multi-touch.

[app]com.appbadger.xylof[/app]

 

Mobile Metronome

Aby nám všetko hralo pekne v jednom rytme, tempo nám bude udávať kvalitný metronóm. Aplikácia dokáže pracovať na pozadí a je len na vás, pre aké tempo sa rozhodnete na stupnici od 10 do 230 BPM. Vaše nastavenie metronómu si bezproblémovo uložíte, a pri prichádzajúcom hovore sa metronóm jednoducho preruší.

[app]gabriel.metronome[/app]