Úvod MWC 2013 LG odhaľuje pred MWC smartfóny v „L“ štýle

LG odhaľuje pred MWC smartfóny v „L“ štýle

0

Po nedávnom predstavení zariadenia OptimusVu s LTE konektivitou nás spoločnosť LG prekvapila ďalšími dokonca tromi smartfónmi, ktoré budú detailne predstavené už o pár dní na Mobile World Congress v Barcelone. Bude sa opäť jednať o radu Optimus no z označením L3, L5 a L7.

Pôjde o zariadenia s kladením dôrazom na dizajn v štýle hrán, štíhlosti a kvalitnej kovovej konštrukcie. Na dnešnej tlačovej konferencií bolo doslova povedané:

„L-Style design filozofia sa skladá z piatich estetických prvkov: Moderný mestský štýl pre pohodlné uchopenie, veľkokapacitné technológie pri zachovaní štíhleho vzhľadu, bezspojové prvky pre intuitívnejšie usporiadanie klávesov, harmonizovaný dizajn, kontrast využitia kovových akcentov a zmyselný slim tvar, ktorý prirodzene priťahuje pozornosť okolia. “ 

 

Hardware špecifikácia nebola uvedená, no môžme sa domnievať že označenie L3 bude pre low-end smartfón, L5 a L7 pre medium a high-end zariadenie. U posledných dvoch rátame s podporou Androidu 4.0 ICS, dvomi jadrami a displejom s veľkosťou 4 a 4,3 palca. „L trojka“ bude na trhu k dispozícií v marci, L5 a L7 niekde okolo júna. Musíme si len počkať na oficiálne parametre a prezentáciu na MWC v Barcelone už o pár dní.