Úvod Aplikácie Vy máte root smartfónu? My máme pre vás aplikácie 2.časť

Vy máte root smartfónu? My máme pre vás aplikácie 2.časť

2

Pokiaľ patríte k tej skupine Android nadšencov, ktorý majú rootnutý smartfón, teda najvyššie používateľské práva, určite by ste si mali pozrieť druhú časť prehľadu aplikácií, ktoré sú určené práve vám.

Titanium Backup

Titanium Backup je extrémny nástroj na kompletné zálohovanie aplikácií a dát, ktorý má viac ako 3,5 milióna používateľov, a je v 28 rôznych jazykových lokáciach. Okrem zálohovania dokáže zmraziť (pro verzia) aplikácie ktoré nechcete používať, a je úplne jedno či je aplikácia systémová, skrytá alebo vami nainštalovaná z Marketu, jednoducho máte prístup ku všetkým, ako aj k dátam a správe SD karty. Pokiaľ  budete spokojný s free verziou kúpa verzie pro sa určite oplatí.

[app]com.keramidas.TitaniumBackup[/app]

 

SD Booster

Tento nástroj vám pomôže zrýchliť reakcie vašej pamäťovej karty, či už pri boote a následného načítavania aplikácií a dát, alebo pri výmene súborov na karte s PC. Vývojári síce sľubujú až 40 násobné zrýchlenie no v skutočnosti to až taký extrém nieje, ale zrýchlenie určite postrehnete. Podporované sú všetky druhy pamäťových kariet.

[app]de.mehrmann.sdbooster[/app]

 

Market Enabler

Na Android Markete je množstvo aplikácií ktoré sú určené len pre konkrétnu krajinu, alebo u beta verzií sa prístup k nim z ostatných krajín pomocou Marketu ešte len chystá. Táto aplikácia dokáže nasimulovať sieť danej krajiny ktorú si vyberiete a pre ktorú je aplikácia určená, a následne si ju môžete stiahnuť. Aplikáciu deaktivujete reštartom, alebo zapnutím a vypnutím letového profilu.

[app]com.notenking.mf[/app]

 

Battery Calibration

Pokiaľ často meníte Android ROM-ky v smartfóne alebo ste si zadovážili jednu z tých vysoko kapacitných batérií, ktorých je mimochodom ne eBay neúrekom, určite budete potrebovať túto pomôcku, ktorá vám nakalibruje batériu pre optimálny chod a dávkovanie energie. Jednoducho počkáte až sa batéria nabije na 100% a kliknete „kalibrovať“.

[app]com.nema.batterycalibration[/app]

 

FTPDroid

Správa súborov vo vašom prístroji bez USB kábla! FTPDroid je FTP server pre Android, ktorý vám umožní spravovať súbory a zložky vo vašom zariadení bezdrôtovo. Medzi jeho ďalšie vlastnosti patrí obmedzenie prístupu k určitým zložkám, pasívny a aktívny režim, skvelá konfigurácia používateľa s anonymným prístupom, poprípade možnosť multi súborových presunov.

[app]berserker.android.apps.ftpdroid#[/app]