Úvod Aplikácie Desaťcentová aplikácia: SimCity Deluxe

Desaťcentová aplikácia: SimCity Deluxe

0

Dnešná zľava SimCity Deluxe nás prinútila si ju kúpiť a keďže ju už máme v tablete, bola by škoda o nej niečo nenapísať. Možno vás presvedčíme alebo odradíme. Uvidíme ako sa to celé zvrhne.

 
 

Fanúšikovia série SimCity sa dnes zobudili do naozaj pekného dňa. Google im totižto pripravil pekné prekvapenie, keď zlacnil SimCity Deluxe na neuveriteľných 10 centov. Postavte si a starajte sa o svoje mesto v siedmych rôznych scenárov okolo sveta. Všetko od plánovanie olympijských hier až po starosti z tepelnej vlny.

Začínate so siedmymi mestami, ktoré boli išpirované skutočnými mestami a samozrejme, ako to pri SimCity nemôže chýbať, vašou úlohou bude tieto mestá zmanipulovať podľa vlastného gusta.

Keďže vy ste hlavnými vedúcimi, je vašou povinnosťou sa starať o bezpečnosť počas katastrof ako elektrické búrky, nákazy alebo dokonca spŕšku meteoritov. Ak vám toto nestačí, tak sa vám tieto katastrofy môžu pritrafiť aj na niekoľkých miestach naraz. S tým vám všetci držíme palce.

Hra SimCity Deluxe je optimalizovaná pre tablety a z Android marketu si ju môžete kúpiť za smiešnych 10 centov. Z našej strany sa teda SimCity rozhodne oplatí zaobstarať, či už za plnú cenu alebo za zlacnenú. Ponúka veľa zábavy a určite vám pomôže skrátiť dlhé chvíle.

Galéria

[nggallery id=3]
[app]com.ea.simcitydeluxe_row[/app]