Úvod Aplikácie Baby Monitor & Alarm: Skvelá pomôcka pre každého rodiča

Baby Monitor & Alarm: Skvelá pomôcka pre každého rodiča

0

Dnes sme dostali správu od vývojárov tejto zaujímavej ale hlavne nápomocnej aplikácie, ktorá sa zaoberá hlavne malými deťami, ktoré potrebujú ustavičný dozor. Na Android markete je podobných aplikácií za dve tašky, no táto konkrétna je bližšia nášmu srdcu hlavne preto, že za ňou stoja naši bratia z TappyTapps, ktorí sídlia v Prahe.

Po spustení aplikácie sa dostanete na hlavnú obrazovku, kde na vás bude čakať veľmi príjemné prostredie. V strede je veľký obrázok vysielačky, čo pekne napodobňuje skutočné hardwarové baby monitory, ktoré sa dajú kúpiť. Táto aplikácia má však v sebe pár veľmi pekných funkcií. Začneme teda od začiatku.

Baby Monitor & Alarm funguje na princípe „odpočúvania“ vášho dieťaťa. Každý zvuk, ktoré vydá je zaznamenaný a ak prekročí hranicu, ktorú si viete nastaviť, tak začne vykonávať ďalšie kroky podľa vášho nastavenia.

 

Nastaviť sa dajú celkom tri rôzne možnosti, ktoré kľudne môžete zkombinovať. Ide o automatické vytočenie čísla, ktoré vás upozorní o tom, že vaše dieťa plače alebo vydáva zvuky. Druhou možnosťou je prehranie vami nahraného záznamu keď aplikácia zdetekuje hluk. Treťou a poslednou možnosťou je prehranie zvuku hneď po tom, ako spustíte baby alarm. Ide o prehranie uspávanky alebo čohokoľvek čo sa rozhodnete nahrať.

 

Celkovo nás veľmi teší, že na česko-slovenskej scéne vznikajú takéto kvalitné aplikácie. Ako už samotný popis hovorí, je to aplikácia od rodičov rodičom, takže všetky funkcie boli starostlivo navrhnuté tak, aby boli čo najefektívnejšie. Baby Monitor & Alarm je vynikajúce riešenie pre všetkých rodičov, s výnimočne dobrým spracovaním a cenou, ktorú si môže dovoliť takmer každý.

Ak si chcete aplikáciu len vyskúšať, stačí si stiahnuť jej Lite verziu, ktorá je úplne zadarmo. Baby Monitor & Alarm sa na Android Markete predáva za €2.39.

Video

[app]com.tappytaps.android.babymonitoralarm.trial[/app]

[app]com.tappytaps.android.babymonitoralarm.full[/app]